Honnan ez a sok erkölcsös ember?

A BKV-nak és a MÁV-nak milliárdos nagyságrendű kárt okoz a bliccelés és nemegyszer látom, hogy van akit felháborít, hogy jegyet merészel kérni tőle az ellenőr.
A kormány szánalmas szerencsejátékkal akarja a számlaadást szorgalmazni.
Az országban nagyjából annyi az adócsaló, ahány önadózó van és annyian lépik túl a megengedett sebességet, ahányan az autó volánjához ülnek.
Iparágak mennek tönkre a körbetartozásnak nevezett nemfizetés miatt és vidáman virágzik a korrupció az átlag magánemberek szintjén is.

 

Igazán nem tudom felfogni, hogy egy ilyen környezetben honnan a fenéből kerül ide ez a rengeteg erkölcsös ember?
Azokra gondolok, akik szemrebbenés lekurvázzák a masszőzöket anélkül, hogy néhány félinformáción kívül bármit tudnának róluk és a munkájukról.
Meg azokra, aki lelkifurdalás nélkül törnek pálcát a masszázsra járó ügyfelek fölött és a negatív véleményükből süt az indulattól fűtött gyűlölet.

Nem csak a blogom kommentelőiről van szó, látni-hallani ilyesmit máshol is.

Az számomra teljesen egyértelmű, hogy az a néhány ezer egészséges szexuális életet élő ember, aki Magyarországon létezik, az nem olvas erotikus tartalmú blogokat, ha meg netán véletlenül mégis, akkor soha nem szól hozzá.
Aki egy kiegyensúlyozott kapcsolatban hetente több totális orgazmust is elér, annak nincs szüksége arra, hogy jól odamondogasson másoknak, vagy hogy nyilvánosan sajnáljon le bárkit.

A beszólogatók tehát tudjuk miért járnak ide - és nem csak a masszázsblogra, hanem a többire is - behányni: mert nem működik a szexuális életük. Épp ezért rendben is van, amikor nekem azt javasolják, hogy inkább matyizzak (mint ők) és fel nem foghatják, hogy miért nem veszem igénybe a prostituáltak hanyattfekvő állapotban nyújtott szolgáltatásait, amikor megtehetném.
Nem az én tisztem az ő felvilágosításuk.

Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy elítélni az erotikus masszázzsal foglalkozó lányokat meg az ügyfeleiket egyszerűen nincs erkölcsi alapjuk.

Magyarán: aki lóg a buszon és a vonaton, átmegy a piroson, nem ad számlát és adót csal, az lehetőleg ne kurvázzon le senkit és ne háborodjon fel mások erkölcstelenségén.

 

meg esetleg még kattintson ide:

 nyílt levél a mattyintónak