Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

masszázsblog

Mit beszélnek a masszázsról érintettek és kívülállók?
masszőzök, masszőrök és a vendégeik gyógy- és érzéki masszázsról, őszintén!

masszázsblog

Megalázták a masszázspadon? Nem azt kapta, amiben megállapodtak? Problémás a vendég, a főnök vagy a kolléga? Meggyógyult egy masszázsszalonban, vagy csak enyhültek a panaszai?

írja meg itt!

Levelét várjuk a masszazsblog kukac indamail pont hu címen.
A blog nyitott, személyes adatok kivételével jöhet bármi!

tartalomjegyzék

megnézné a posztok listáját?

kattintson ide!

Blogajánló

Nő élvez a masszázspadon

2008.12.20. 14:24 rozzantkéjenc

Szia Ügyfél!

Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.
Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más volt mint az eddigiek.

A felállás: én egy huszas évei végén járó nő vagyok, ő meg egy ötvesen évei elején járó pasi. Szóval a lánya is lehetnék akár. Az ismeretségünk úgy indult, hogy problémáim voltak a derekammal, így a reumatológus gyógyfürdőbe küldött masszázsra.

Ő volt a negyedik, akinél megfordultam az ottani masszőrök közül, és maradtam is nála. Mert - elsőre ezt tudtam értékelni benne - nagyon jó szakember.

Aztán, amikor letelt a fürdőjegy, továbbra is hozzájártam. Mivel kétnaponta dolgozik a fürdőben, sokszor volt, hogy nem tudtunk időpontot egyeztetni, ezért felajánlotta, hogy menjek el hozzá, mert otthon is szokott dolgozni. Innentől kezdve felváltva, hol a fürdőben, hol nála lazultam.

Profin ki tudott masszírozni belőlem minden stresszt, görcsöt.

Sokat beszélgettünk, és megkedveltem őt, mint embert is.

Mesélt érdekes és vicces sztorikat a vendégeiről, egyszer pont egy ilyen történet révén jutottunk el oda, hogyha még ha egy jó nő is kerül elé, akkor is a masszázs alatt nem úgy néz rá, mint férfi a nőre, hanem a kezelendő személyt érzékeli csupán.

És ez nagyon sokáig velem is így volt, bár néha végigfutott rajtam a hideg-meleg, amikor a combközelítő izmaimat masszírozta, de ezt én természetesnek vettem, sőt kicsit pironkodtam is talán miatta. A törülköző is mindig rajtam volt, amikor hanyatt feküdtem az ágyon.

Aztán múlt héten teljesen másképp alakultak a dolgok. Sokszor voltam már nála otthon, sokszor úgyis, hogy csak ketten voltunk a lakásban, és természetesen semmi pajzán gondolat nem fordult meg a fejemben.

Indulni úgy indult minden, ahogy szokott, beszélgettünk, levetkőztem, a törülközőt magam elé kaptam és felfeküdtem az ágyra. (hanyattfekve szoktunk kezdeni, a lábaim masszírozza, majd utána hasrafordulva a többit)

Elindult a jobb lábamtól, ahogy mindig is szokott, de amikor a combom tövéhez ért, végigsimította a vénuszdombomat.

Komolyan azt hittem, hogy hallucinálok, mennyire égő, hogy így elkalandoztak a gondolataim - és mire épp elszégyenltem volna magam - újra "támadt", ezútal más irányból.

A pikáns az volt, hogy közben beszélgettünk - én behunyt szemmel - és most már főleg nem is mertem kinyitni. Nem tudtam mit is érzek, mit is akarok, olyasmit piszkált meg, ami eddig bennem totál le volt tiltva, ezért haragudtam, ugyanakkor meg iszonyú jól esett az érintése.

Még néhányszor járt a lábam közt a keze, gyengéden, finoman, majd visszahajtotta a törülközőt a csípőmre.

Ennyi volt - gondoltam. Meg azt is, hogy most itt kell viselkednem még közel 45 percig, pedig totál beindultam, és most már nem is érdekel, hogy mennyire égő.

De nem értem, miért csinálja, meggondolta magát, vagy mi?

Közben odaállt a fejem mögé, a nyakamat és a vállaimat, ami megint új volt, mert ezt hasonfekve szokta. Sejtettem mi lesz a folytatás.....

Megmasszírozta a melleimet is, az mondjuk tényleg nem kifejezetten cirógatás volt, majd rövid időre visszatért a lábaim közé.

Aztán kért, hogy forduljak hasra. Utána megint minden úgy történt, ahogy szokott, pedig nagyon kívántam a kezét, oda.

Igen, nem azt akartam, hogy magáévá tegyen, csak a kezét, az érintését.

De nem történt semmi. Szóvá is tettem, hogy szemét dolog valakit így beizzítani, majd úgyhagyni. Ő erre csak annyit mondott, hogy nem fejeztük volna be időben. Ebből nem tudtam eldönteni, hogy vajon arra gondol, hogy belecsúsztam volna a következő vendég idejébe, vagy továbbment volna a simogatásnál.

Utólag kiderült, hogy kb. akkor jött haza a felesége, mikor megfordultam az ágyon.

A masszázs jól esett, de baromi rossz érzés volt egyrészt így felajzva elszakadni tőle, másrészt szembetalálkozni a feleségével. Dühös voltam, magamra és rá is, másfelől meg nagyon szégyenltem magam, hogy miért nem mondtam már az elején, hogy ne csinálja ezt.

Igazából féltem attól is, hogy nézünk majd ezután egymás szemébe.

Felmerült bennem, hogy akkor hozzá soha többet nem megyek, de ezt eléggé hamar elvetettem.

Sokat agyaltam a történteken és nem láttam jó megoldást. Nem értettem, hogy miért éppen most ért így hozzám, ha voltak ilyen elképzelései, akkor eddig miért nem, hiszen lett volna rá már alkalom. Annyira jólesett, amit csinált, ugyanakkor nem akartam vele lefeküdni, mert nem akartam belerondítani a házasságába, de vajon avval, amit velem művel, avval nem rondítok már bele? Vagy ez más nőkkel is működik nála? Vajon tud róla az asszony? És legfőképp: mennyire korrekt részemről, hogy én itt élvezkedem a kezei között, és nem nyújtok semmi "ellenszolgáltatást"?

Egy hétig vívódtam rajta, majd elmentem hozzá újra.

Úgy döntöttem, hogy nem hozom szóba, hátha csak alkalmi megtántorodás volt részéről, és én sem agyalok rajta tovább addig.

Hasonlóan indult, mint múltkor, és hasonlóan is folytatódott. Nem szóltam semmit, de amikor a melleimnél tartott, nyújtózkodtam egyet, és beleakadtam a farkába.

Simogatni kezdtem ruhán keresztül, hagyta, amíg az ágy végénél állt.

Aztán kért, hogy forduljak hasra.

Megint a szokásos program következett, kilazította a hátam, vállam, fenekem.

Már épp kezdtem beletörődni, és gyüjteni a bátorságot ahhoz, hogy rákérdezzek, hogy mégis hogy hogy gondolja ezt a dolgot?!

Ekkor megszólalt, és azt mondta, hogy nagyon jól kilazult a hátam, és ha gondolom, forduljak vissza, a nyakamat meg a vállaimat még megmaszírozza.

Jó, tudom, ez elég átlátszó, de nagyon is izgatott, hogy mi fog történni.

Újra sorra kerültek a melleim, de már másként. Én, amíg a fejemnél állt, megint próbáltam simogatni, de ahogy eljött onnan, abbahagytam, mert valahogy azt éreztem, hogy bár jólesik neki, mégsem akarja.

Mellém állt úgy derékmagasságban és a keze újra a lábam közét simogatta, én pedig közelebb húzódva hozzá a hátát, fenekét.

Fölémhajolt és suttogva megkérdezte: El akarsz élvezni?

Micsoda hülye kérdés - gondoltam - de meg sem mertem nyikkanni, csak bólogattam. Erre ő folytatta: Látom, hogy szükséged van most erre, de nem fogok veled lefeküdni, tudod van egy határ, amit nem léphetek át.

Aztán avval a csodálatos kezélvel eljuttatott a csúcsra, miközben a másik az enyémben pihent.

Utána hosszabb ideig volt kint, mint szokott.

Mikor visszajött, megkérdezte, hogy érzem magam, éshogy nem haragszom-e. Sajnos hosszabb ideig nem volt időnk beszélgetni, mert jött a következő vendég.

A dilemma persze nyitva maradt. S biztos vagyok benne, hogyha leközlöd a levelem, akkor újabb vitát fog provokálni.

Meg persze a szokásos beszólásokat is... :-)

Egyébként nekem is van barátom, és el is meséltem neki. Megdöbbent, és nem mondom, hogy szétvetette az öröm, de némi mosolyszünet után elfogadta, hogy a masszőrömmel speciális lesz a kapcsolatom.

Szóval számomra az a kérdés, amely eleinte veled, kedves ügyfél, felmerült bennem - történetesen, hogy mennyire nem számít vagy számít szexnek az erotikus, nemiszervet is lérintő masszázs - eldőlt. Szerintem szex, de ilyen alapon haragudhat rám a párom, ha maszturbálok, mert azt sem vele csinálom, nem? Én más férfival nem tudnám ezt megtenni, csak a masszőrömmel, de ez lehet, hogy amiatt van, hogy nő vagyok. :-) Ebben az esetben csak a masszőr keze érint engem, és én alapvetően le vagyok róla tiltva, illetve én nem érek hozzá a farkához (igen, ezt első alkalommal nem tartottam be).

Hát ennyit az én masszázsélményemről. Azt még zárszóként elmondanám, hogy a barátommal való szex sokkal jobb lett, amióta tényleg teljes testmasszázsra járok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

mokaficek77 2008.12.20. 17:18:14

Masszázs során az ügyfél szervezetében endorfinok termelődnek, ezért a kellemes érzés, a "megkívánás". A masszőr, ha ezt nem hagyja figyelmen kívül, tisztességtelen.Azügyfél, aki ezzel nincs tisztában, illetve hagyja magát sodródni ezzel az álszerelem-érzéssel, naiv. Mennyivel fizettél többet a plusz szolgáltatásért, kedves posztoló? :)

mokaficek77 2008.12.20. 17:20:30

Természetesen persze, hacsak nem kifejezetten ezért az érzéki csalódásért mentünk el a "masszőrhöz". :)

báró Csekonics 2008.12.20. 17:28:25

tibor2

Miért, nem ezt hívják torokgyíknak?
:-)

Russell44 2008.12.20. 17:39:12

Ha a történet valós és a posztoló nem imaginárius, akkor inkább akassza fel magát. Élnek ezen a bolygón még tisztességes nők?

messzelato 2008.12.20. 17:55:18

Én is járok masszőzökhöz, és én is a speciális szolgáltatókat szeretem. Egy kiadós masszázs után valóban túltengenek a hormonok, így számomra természetes a végén kérdés: Milyen levezetést kér? Aki pedig a nők erkölcse miatt aggódik ne tegye. Ők is emberből vannak, csak rajtuk látszik a nemi izgalom annyira, mint a férfiakon. És őszintén! Ki szeret kielégületlen maradni? :)) messzelátó

lawbabe 2008.12.20. 17:56:14

miért, az tisztességtelen, ha elélvezel amikor simogatnak?

Bacu 2008.12.20. 18:03:58

MNK újabb típusa. Sanszos a srác is eljár félredugni, így ezért tudott megbocsájtani.
Nem lesz ez hosszú kapcsolat...

Tényleg nincsenek tisztességes nők! Elkezdek hinni inkább az UFOkban :)

freddyreal 2008.12.20. 18:06:39

minden nő kurva, és kész....ha ilyet csinálna a barátnőm, úgy rúgnám ki, hogy térdig lekopnának a lábai mire megáll

bandiblog 2008.12.20. 18:19:29

NevadaCeg.com · nevadaceg.com/ 2008.12.20. 18:06:19
Ribanc...

Hát ezen nagyon nagyot röhögtem :D

De nem értek vele egyet. Egy párkapcsolatba sokminden beleférhet. Pont az indexen olvastam, hogy egy fickó 6 nővel él együtt egy tanyán és mindegyiket boldoggá teszi. Persze azért felmerült bennem, hogy ha a barátodnak lenne hasonló masszázsélménye, akkor el tudnád-e fogadni?

KCB 2008.12.20. 18:22:07

Sok mindenben laza vagok, de ez azért nem szerintem messze nem normális.

Tegyül fe hogy nem csak megmasszíroz, hanem meg is erőszakol ÉS te ezt baromira élvezed!

DE attól még te masszázsra mész oda, ahogy a másik száz is. Valószínűleg rengeteg olyan ügyfele volt aki korántsem élvezte így a szexuális zaklatást. A te dolgod, nem érdekel de ettől a fickó úgyanúgy bűncselekményt követett el. Csak sajnos mivel nem lehet bizonyítani, még nem tudta (akarta) feljelenteni senki. Azt hiszem megérdemelné hogy legalább a nevét megtudjuk, mert nem mindenki vágyik ilyen kalandra. Történetesen ha a páromat zaklatta volna, akkor én is bejelentkeztem volna nála aztán kapott volna egyet a nagy hormontermelője közé... Talán kétszer is meggondolja legközelebb hogy, mit is csinál.
Ez pedig magánvélemény: De tényleg huszonévesen egy ötvenes pasi kezei között akarsz elélvezni? Hát egészségedre!

bandiblog 2008.12.20. 18:24:15

indulatok, indulatok.

Zelefánt 2008.12.20. 19:16:50

Egy PÁRkapcsolatba azért olyan sok minden mégsem fér bele... szerintem.

yandi 2008.12.20. 19:20:07

Sziasztok!
Kb. 1 hónapja én is írtam ide, "Nő komplex kielégülés" masszázspadon, talán ez volt a címe...hát kaptam apait-anyait, mindenkinek az intelligenciájának a függvényében. Ha a nőek jólesik, akkor rajta, csinálja, nem csak a férfiaknak szabad!!!
Érdekes én is 50-es masszőrhöz járok, lehet, hogy mindketten ugyanahhoz?
Szerintem egyre több nő lesz, aki ezt kipróbálja, váljék egészségünkre!!!

freddyreal 2008.12.20. 19:27:01

ha nincs pasija, egyedül van csinálja. De ha van, ez masszívan megcsalás...mondtam már, hogy mnk? :-)

Pólópokol-Szilvi 2008.12.20. 19:42:34

az élet nagyon rövid. az ember nem birtokolhatja a másikat. ezt a kis rosszalkodást biztos nem sajnálnám a kedvesemtől- viszont azonnal elmennék és jól kitanulnám, amitől így begerjed. hiszen ezek tanulható dolgok.

dawinD 2008.12.20. 19:46:36

a csajok mennyire a pártján állnak, vajon miért ?

amúgy nem minden nő kurva, de ezek főleg :)

szerintem is a pasid vagy csinálja, csinálta, vagy fogja, bár téged ez nem érint ha ennyire ... vagy.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.12.20. 19:49:11

bandiblog 2008.12.20. 18:19:29

"Egy párkapcsolatba sokminden beleférhet. Pont az indexen olvastam, hogy egy fickó 6 nővel él együtt egy tanyán és mindegyiket boldoggá teszi."

Ezt én is olvastam. Van ott még három birka, két tehén és egy ló is. Azok is nagyon boldogok.

peca1000 2008.12.20. 19:51:52

Álszent pöcsök vagytok! :)

Ti talán nagyon ellenkeznétek, ha a masszőr (nő) keze kicsit elkalandozna?

És a pasi megkérdezte, akarja e a csaj, és ő igennel válaszolt.

Hol itt a megerőszakolás?

Ráadásul javult is az ágyban a kapcsolata.

Mindenki nyert az ügyön.

changebug (törölt) 2008.12.20. 20:04:41

peca1000 2008.12.20. 19:51:52

> Álszent pöcsök vagytok! :)
Faszt, ha éppen van barátnőm, házifeladata, hogy a derekamon járkáljon (mezitláb, pucéron), masszírozzon ti. a sok ülés miatt fáj a derekam. És én is szívesen masszírozok. (nem szakszerűen, de élvezetesen) Ennyi.
Ha ezt nem képes valaki a partnerével elvégeztetni - akkor tényleg egy kurva. Mit kell itt túlspirázni, ideológizálni?

Sam8888 2008.12.20. 20:06:20

A levél írója jöhet hozzám is masszíroztatni. Legalább én korban hozzáillő lennék... :D

zoliii 2008.12.20. 20:10:10

pfuj...
Gondolom Te is elfogadod, hogy pasidat meg lepippantja a masszőre.
"Mindenki nyert az ügyön" :)))Főleg a pasi, aki otthon ül a tévé előtt még a barátnőt egy 50 éves ipse ujjazza. Ééés a csaj élvezi.
A kislány beteg, a fickó egy balf.sz, nagyapó meg szatír. Jól egymásra találtatok.

zoliii 2008.12.20. 20:12:33

és persze megpróbálod bemagyarázni, hogy ez jó, ez természetes, a világ így működik...

zsuzska60 2008.12.20. 20:28:36

Szerintem igazad van. Add meg magadnak ami jár, és ne hallgass a sok köcsögre, akik csak itt bajnokai az erénynek!
Egészségedre!

urbanlegend 2008.12.20. 20:30:41

Viccesek vagytok, másokat kurvázó fiúkák! Ha uez a sztori egy női masszőrrel+ férfi kuncsafttal játszódott volna le, jönne az összekacsintás, a génekkel való takarózás, meg hogy a monogámia mennyire természet ellen való találmány.
Minden nő kurva, persze... El lehet ám költözni a Közel-Keletre.

Cho. 2008.12.20. 20:35:24

Nem is értem, mi értelme az ilyen kapcsolatoknak.. MNK, MPG :D

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.12.20. 20:38:53

Persze, persze: add meg magadnak, ami jár. Így kell ezt csinálni!
Egyébként látszik a történetből is, mennyire nem professzionalista a masszőr. Ha az lenne, tudná a határokat - ill. be is tartaná őket.

changebug 2008.12.20. 20:04:41
Ott a pont!

urbanlegend 2008.12.20. 20:30:41
Kívánom, hogy egyszer találkozz egy Férfival is! Ne csak 'fiúkákkal' és pasikkal...
Az egy egészen más élmény lenne :)

zoliii 2008.12.20. 20:39:04

Ennyi... persze, hogy a nők a párját fogják... Remélem minden pártfogó 20 éves lánya ehhez a faszihoz jár :)
A történeten röhögnék ha a "masszőr" 25-28 lenne... nade hölgyeim, bár gusztus kérdése... 20-50, 50-20 akárhonnan nézem. Nem értem miért olyan egészséges ez :)

Jar Jar 2008.12.20. 20:40:36

na akkor csak annyit, hogy minden pasi pornózik. ez normális. az is, ha kiveri magának utána.
akárhányszor a héten.
de az, hogy egy nő masszőr KEZÉTŐL ÉLVEZZEN EL az már MNK???
HOL ÉLTEK?
én a csaj pasija helyében max. elmennék a masszőrhöz, hogy eltanuljam a technikáját.

zoliii 2008.12.20. 20:44:37

nem tudom, csak én akadtam fenn ezen az "apró" korkülönbség dolgon? Laza 30 éven?

urbanlegend 2008.12.20. 20:44:42

VicGilson, ez most tényleg kár volt. Már megtaláltam a "Férfimat" és nagyon vigyázok rá:)))

Ellenben a macsó kettősmércézősöktől rókáznom kell.

RCH 2008.12.20. 20:48:54

1. Ha valaki parkapcsolatban el, legyen tartasa.

2. Ha valaki "kalandozasra" vagyik, akkor az ugy korrekt, ha _elore_ letisztazza a partnerrel, nem pedig egy kesz helyzetbe allitva bezsebelni az "oszinte" es "onzetlen" beleegyezeset. Enelkul szimpla megcsalas.

Szerintem.

proton1701 2008.12.20. 20:55:49

Ez egy büdös strici.A felesége éppen hazajön és egy másik nő pináját simogatja.Mekkora görény. Persze ebből van több és nem abból aki betartja amit megígért az asszonynak az elején. Te pedig huszon egynéhány éves kedveském akkora kurva vagy mint egy ház.De közben úgy írod le a dolgot mintha ez téged baromira meglepett volna.Te kis szégyenlős.Baszki.Ha egy kis erkölcs szorult volna beléd amikor odaér az ember ahova nem kéne megfordulsz és lekensz neki egyet.Utána otthagyod a túróba.Ha minden nő ezt csinálná nem nyúlkálnának az ilyenek.A barátod meg megérdemli hogy egy ilyen ribanccal járjon mert egy papucs.Én kivágtalak volna mint macskát szarni a csávó meg kapott volna egy karácsonyi monoklit.Teljesen elkeserít , hogy mekkora ribancok a mai fiatal nők nagy százaléka.De hát miért is ne lennének azok amikor az összes médiában ezt nyomják , hogy egy menő meg laza.Szégyeld magad ez a lényeg.Inkább le se írtad volna mert ez nem pikáns volt hanem egy agyatlan "nő" körmölése

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.12.20. 20:58:00

urbanlegend 2008.12.20. 20:44:42
És a masszőrcsajával vereti a faszát?

A masszőrömnél én köszönöm szépen, csak a masszírozást kérem (jelenleg egy csinos, harmincas hölgyhöz járok).
Anno volt példa (nem nála) a posztban szereplőhöz hasonló 'inzultusra'.
Nem kértem belőle.

Attól, hogy az ember nem viselkedik gerinctelen lény módjára, még bőven élvezheti az életet (a szexből is bőséggel kiveheti a részét, sőt: még normális párkapcsolata is lehet :)

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.12.20. 20:59:13

Chosy · chosy.blog.hu 2008.12.20. 20:35:24
"Nem is értem, mi értelme az ilyen kapcsolatoknak.."

Pontosan.
/ez az előbb lemaradt/

Walle 2008.12.20. 21:00:04

Jó lehet a barátodnak lenni. Tényleg. Titokban mindenki arra vágyik, hogy vadidegenek simogassák kedvesük intim részeit. Mondjuk én felrúgtalak volna a masszőr faszival együtt.

urbanlegend 2008.12.20. 21:02:46

"urbanlegend 2008.12.20. 20:44:42
És a masszőrcsajával vereti a faszát?"

VicGilson, igen, anyádhoz jár...
na pá-pá! :))))

bandiblog 2008.12.20. 21:05:06

Nagyon eleresztik itt a nyelvüket néhányan :) Nem biztos, hogy olyan jó ez.

Szerintem ez egy jó sztori, semmi egyéb. Azt mutatja, hogy így is lehet élni. Meg úgy is lehet élni, hogy nem szexelsz a házasság előtt, aztán egy emberrel éled le az egész életedet. Egyik sem biztos út a boldogsághoz.

Ha meg nem süllyedne ez a fórum egy gimnáziumi vécé társalgási színvonalára, a kedves posztoló talán megosztaná a gondolatait is velünk.

veresmancs 2008.12.20. 21:19:25

ne hagyd magad.ami jo az jo.hel magyarorszag felrelep a masik felevel.csak akkor van szegyenkezni valod ha nem jo.de igy hogy mindenki nyer az ugyon...nekem altalaban tobb baratnom volt egy idoben,mindenki megkapta boseggel a kenyeztetest en pedig nem rugtam fel csodas kapcsolatokat mert nekem nagyobb volt az etvagyam.az alszentek pedig csak szeretnenek maszorok lenni 50 evesen hogy egy 30 csajjal bizonyithassak mennyire ott vannak meg a szeren.

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.12.20. 21:26:50

urbanlegend 2008.12.20. 21:02:46
Akkor a 'pasid' nekrofil is :))

Egyébként mi a gond? Magadra vetted a célzást? Aztán miért? Szabad a szex, nem te írtál valami ilyesmit?
Vagy csak a csajoknak (nem véletlenül nem írok Nőket) szabad a muffjukat a masszőrjükkel zongoráztatni?

Egyébként remélhetőleg majd akkor sem háborogsz, ha a pasid - a kurva nagy szabadosság jegyében - bejelenti, hogy ugyan téged szeret, de a masszőrcsajának csinált gyereket.

És te, meg a hozzád hasonlók beszélnek kettős mércéről...

veresmancs 2008.12.20. 21:36:31

VicGilson:
a 21. szazadban talan ne legyen mar gond hogy mikor szuletik gyerek.mert az azert egy masik mufaj.bar van osszefugges de ma mar nem egyenes kovetkezmeny.hacsak a masszorholgy nem fifikas.:-)

kalloa12 2008.12.20. 22:27:23

Soha nem értettem azokat, akik a billentyűzeten élik ki soha meg nem valósuló álmaikat. Ez így nem kerek. Mi értelme leírni (ráadásul nem szűkebb közeg, mint maga az internet számára!) azt, hogy az ember élvez egy jót, méghozzá olyan körülmények között, melyek soha nem ébresztenék fel senki gyanúját... Ez olyan, mintha elárulnám nemcsak a barátnőmnek, de MINDENKINEK, hogy milyen jó volt az a pár alkalom, amikor kockázat nélkül élvezhettem más nők szájába, vagy hogy bizony nem RÁ gondolok, mikor elélvezek egy pornófilm nézése közben...
Igazság szerint a posztíró úgynevezett kitárulkozását perverzebbnek tartom, mint magát a való világot, ahol KIVÉTEL NÉLKÜL mindenki átéli a szexuális fantáziálás, illetve a lebukás esélye nélküli szexre vágyás élményét.
Farizeusok! Írjanak azok, akik soha még csak vágyni sem vágytak ilyesmire!

_yx 2008.12.20. 22:40:22

A matekzsenik figyelmébe: "én egy huszas évei végén járó nő vagyok, ő meg egy ötvesen évei elején járó pasi" Ötvenkevés mínusz huszonsok - nem harminc!

És a posztolónak: A masszőröd etikátlanul viselkedett, én lecserélném a helyedben.. vagy cseréld le a barátod a masszőrödre, ha az jobban megfelel! :) (Ehhez azért anyunak is lesz néhány szava..) Ha a barátod nem tud kielégíteni, kísérletezd ki magadon, mi tetszik a legjobban és aztán "súgd meg" a barátodnak, hogy és mit csináljon! A fiatalokat, akik meg onnan tudják, hogy a barátnőjük elélvezett, hogy a végén, mikor megkérdezik, félénk "aha" a válasz, nyugodtan hagyd figyelmen kívül!
És nyugodtan teheted akár az ellenkezőjét is, amit írtam, nekem nem presztízskérdés..

rozzantkéjenc · http://masszazs.blog.hu 2008.12.20. 22:45:50

Eszem megáll!
_xy!
Vajon te honnan veszed magadnak a szájbalökött bátorságot, hogy életvezetési tanácsokat adj valakinek, akit nem is ismersz!
Gondolod hogy rászorul?
Tévedsz!

Ha meg netán szüksége is lenne tanácsra, akkor sem olyan szerencsétlen magányos kisköcsögre hallgat majd, aki szombat este megnézte a Megasztárt, aztán elolvas néhány blogot és nekiáll osztani az észt.

_yx 2008.12.20. 23:25:01

ügyfél:
"...És nyugodtan teheted akár az ellenkezőjét is, amit írtam, nekem nem presztízskérdés.."
Az értelmező olvasást ajánlanám figyelmedbe! Bár most látom, hogy nem is nekem írtad.. :)

messzelato 2008.12.20. 23:28:43

Az a meglátásom, hogy a férfitársaim álszentek, és maguknak is hazudnak.

bandiblog 2008.12.20. 23:45:00

Ja. Hogy itt ez a stílus. Akkor leültem. :)

urbanlegend 2008.12.21. 07:38:34

VicGilson, nem ártott volna visszaolvasnod a kommentjeimet, mielőtt hülyeségeket pofázol. Akkor talán nem fulladt volna személyeskedésbe az egész.
Részemről ennyi.

britanick 2008.12.22. 05:12:16

Hülyékkel van tele a világ.A bejegyzések ékesen bizonyítják...

csodalámpa 2008.12.22. 09:55:31

A posztoló...én lennék.
Sok a frusztrált pasi, részvétem.
Kurvázás az lett ezerrel. :-)
Amit sokaknak talán nem sikerült felfognia, hogy egyetlen egy, engem és a testem jól ismerő emberről van szó, gyk.: a kurva az az a néni akinek a bácsik (!) fizetnek a dugásért.
Másfelől a masszázs sokat segít/segített abban, hogy jobban megismerjem én a saját testem, és ezáltal jobban élvezzem a szexet.
A barátom pedig ügyes és jó az ágyban, de neki is sokat jelent, hogy egyre jobban és látványosabban reagálok az érintéseire.
Ja, és hogy ötvenes pasi. Hát, lehet, hogy sok ifjú titán érzékenységét sérti, de attól tartok, a kisujjával több örömet tud okozni egy nőnek, mint ti a kukacotokkal. :D

csodalámpa 2008.12.22. 10:06:38

Ja, és őszintén remélem, hogy a sok erényes férfiúnak, aki:
-"kivágott volna, mint a macskát szarni"
- "nincs tartásom" és "beteg vagyok"
-"tisztességtelen"
-"MNK"
- és végül, de nem utolsó sorban ribanc és kurva
szóval nekik majd tényleg leszárad, ha egyszer is valaki az aktuális nőn kívül érinti őket. :-)))

Cho. 2008.12.22. 17:51:00

"gyk.: a kurva az az a néni akinek a bácsik fizetnek a dugásért"

Te meg az a néni vagy, aki fizet a bácsinak az ujjazásért. Most akkor ezt hogy is hívják?

csodalámpa 2008.12.22. 18:29:13

És ha nem fizetek?
Ja, én vagyok az élvhajhász, akit az egyik bácsi dug, a másik meg ujjaz :-)
Jajj.
De milyen rossz kurva vagyok már, hogy csak kettővel, kezdem szégyelni magam...

Cho. 2008.12.22. 20:25:39

Komolyra fordítva a szót valóban érdekelne, hogy fordított esetben is ennyire elnéző lennél-e. Arra gondolok, hogy elnéznél-e a párodnak is hasonló dolgokat.
És amennyiben a válasz igen (gyanítom az lesz) a következő kérdésem az, hogy mindent összevetve hogyan nyilatkoznál a kapcsolatodról. Az őszinteség minden?
Nem bántásból, minden rosszindulatot félre téve, valódi érdeklődéssel kérdezem.
(egyébiránt riszpekt, hogy felvállaltad magad és válaszoltál a kommentekre -ez piros pont)

csodalámpa 2008.12.22. 21:27:55

Hm. Tényleg igen, de hozzá kell tennem, hogy ő nem volt hasonló szituban. Szóval úgy, hogy ténylegesen megéltem, annak ismeretében nem tudok nyilatkozni, nyílván az lenne a hiteles.
Az őszinteség nálam alap, mert a másikba vetett bizalom alapja. Nem tudnék a szemébe nézni, ha nem meséltem volna el neki, és nem lett volna korrekt elmenekülnöm az elől, hogy valamennyire megbántottam őt evvel. Más kérdés, hogy meg tudtuk beszélni.
Az egész tettem szerintem akkor lenne igazán elítélendő, ha nem tőlem tudná meg mi történt. Akkor megaláznám őt, tényleg. És fordított esetben én is akkor érezném magam megalázva, ha mástól jönne vissza, hogy őt egy masszőz erotikusan masszírozza, kielégíti. Ha esélyt sem kapnék arra, hogy az eddig - talán maga számára sem (fel)ismert - vágyait megpróbáljam teljesíteni.

Isle 2008.12.23. 13:42:13

Vicces a hozzaszolasokat olvasni! En a baratnomet imadom maszirozni; kolcsonosen elvezetes. Nekem nagyon tetszett a poszt.
Persze valoszinuleg bennem is elojonne egy kis feltekenyseg, ha a parom allitana be ilyen hirrel es valoszinuleg nehany oraig puffognek. De ha komolyan veszem a kapcsolatunkat, es azt hogy ferfi vagyok, nem egy hisztis kis agressziv majom, akkor sem a paromat nem MNK-zom (azt mar tudom, hogy ez pejorativ, de valaki le tudna irni, hogy pontosan mineki is a roviditese?) a masszort pedig nem verem ossze (hisz ha egy masik pasas lecsapja a kezedrol a parod, az legkevesbbe az o hibaja, o csak teszi a dolgat, es csak akkor van eselye, ha Te eltoltal valamit) hanem valoban megprobalok tanulni az esetbol, akar ugy is, hogy elmegyek, es megtanulom tole, amit tud.
Az 50/20-as kerdes korul indulatosan porogni bizony inkabb a fiatal csikok kedvenc sportja. Tapasztalatlanok, bizonytalanok, es ahelyett, hogy ezt bevallanak, kidullesztett mellkassal kakaskodnak. Ezalatt pedig a tapasztalt, nyugodt oszes halanteku ferfiak pedig nagyok kellemes percekkel ajandekozzak meg pont azon kiskakasok baratnoit, akik itt a posztolo parjat toketlennek titulaljak, hiszen pont ok hiszik el magukrol, hogy oket aztan nem lehet megcsalni, s ezzel teszik sajat magukat vakka.
Bocs, hogy semmi olyat nem mondtam, amit mar evezredek ota ne tudnank, de hat a hozzaszolok jo resze ugy tunik, meg mindig rozsaszin izompoloban jarkal...

csodalámpa 2008.12.23. 14:05:33

:-)
Minden Nő Kurva
a hisztis agresszív kismajmok szerint ;-)
(ps.: a rózsaszín izompólóért ölni tudnék. Mármint a benne feszítő metroszexuális nemtudommit :D meg.)

Blog.hu-s nickname 2008.12.23. 14:48:49

Kedves Ügyfél!
.
Ha a nyilvánosság elé társz egy ilyen sztorit, ne kapd fel a vizet, ha véleményt mondanak róla. Intelligenciádat tükrözi, hogy nem is a legdurvább véleményre, kommentre 'szóltál' be.
.
És most anyázhatsz engem is. Másra nem számítok tőled.

Blog.hu-s nickname 2008.12.23. 14:53:33

Kedves Csodalámpa!
.
Megkaptad a várt beszólásokat, ne rágódj rajta.
.
Ami történt, megtörtént. Ezen se rágódj. Én sajna azok táborába tartozom, akik nem helyeslik a helyzetet. Örülök, hogy a dolog egy kicsit megdobta a szekszuális életedet, és rendben vannak a dolgok a barátoddal.
.
Ha az én barátnőm lennél, megbocsátanék neked (pár óra duzzogás biztos lenne). De hosszútávon a 'harmadikat' kihagynám a kapcsolatunkból. Javaslom, a barátodat tanítsd be, vagy cseréld le.
.
Ezúton újfent kérem Kedves Ügyfél bocsánatát, hogy nyilvános poszton nyilvánosan tanácsot adok (véleményt írok). Bocsánat, bocsánat...

Blog.hu-s nickname 2008.12.23. 14:55:06

...ok... száradjon le az enyém is!! :-))

Blog.hu-s nickname 2008.12.23. 15:01:00

Csodalámpa!

Nem fér a fejembe. Lehet, hogy a barátod ügyes az ágyban, de mégis kicsit ő is 'titán' lehet, ha mástól vársz kielégülést... Csak ismételni tudom magam (és másokat) vagy tanítsd be, vagy cseréld le...

Isle 2008.12.23. 15:22:47

Koszi, Csodalampa. Neha nehez egy-egy rovidites ertelmet kihamozni.
Ezt az MNK dolgot nem veszem fel a kifejezeseim listajara. Kicsit olyan, mint 2-vel vegiggurulni az amugy normalis emberek lakta, csendes kertvaroson, es lehuzott ablakkal bomboltetni az 1000 Wattos erositon azt, amit egy siket amoba sem tartana zenenek, mikozben pedig hatul bezorog a rendszamtabla.

csodalámpa 2008.12.23. 15:26:44

@Blog.hu-s nickname:
Nincs harag. :-)
És tanulgatunk. Mert nyilván nekem is van hova fejlődnöm, nem csak az ifjú titánomnak :D

Blog.hu-s nickname 2008.12.23. 16:55:33

@csodalámpa:
No, csak így tovább, mindkettőtöknek ezt a hozzáállást kívánom! :-))
Hidd el, mindketten jobban jártok, ha egymáshoz jártok 'masszázsra'!! ;-))
(A barátod helyében azért egy-két 'büntit' kitalálnék neked, a történtekért...)
.
Ja és mégegy. Az oké, hogy blogon névtelenül ezt elmondod. Az életben ne alázd meg ezzel a srácot!! (Lásd, fenti kommenteket, milyenek a férfiak. Nem csak téged, a srácot is elítélik.)

csodalámpa 2008.12.23. 19:38:37

@Blog.hu-s nickname:
Talán nem jött le a kommentjeimből, de az "elmondáson" már túl vagyok. Tudom, hogy megbántottam avval, ami történt (elég sokat beszéltünk róla), de sokkal gyalázatosabbnak tartanám, ha elhallgattam volna előle.
Az speciel meg hidegen hagy, hogy a barátomról más pasik mit gondolnak...

GergőÁron (törölt) 2008.12.23. 22:42:35

ajósten tartsa meg ügyfelet abban a jó szokásában, hogy előre kiméri a beszólást a gyíkarcoknak.
Engem a színvonalas posztokon túl a retardált kommentelők is szórakoztatnak, és mindig vicces, amikor önként jelentkeznek, és magukraveszik azt ami pont rájuk vonatkozik.

Ez amúgy fura, mert egyébként nem szeretek röhögycsélni a nyomorék embereken, például tévében képtelen vagyok megnézni egy maunikasót, és nagyon rosszul érint, ha csak végig kell néznem egy kínos szituációt. tök fura. Így arctalanul, csak az írást olvasva, viszont remekül elszórakoztat a sok nyomorult kommentelő.

Bárcsak a való életben is így működne minden.

Csak belefosnék egy nagy tálba, és kitenném az ablakba egy cetlivel, hogy ez egye meg, aki akarja.
És akkor jönnének azok az emberek, akik amúgy esténként itt szoktak japánkodni, és amint meglátnák a gőzölgő fost a párkányon, odaszaladnának, és dühösen elkezdenék habzsolni, meg az arcukra kenni, és közben dülledt szemmel üvöltenék be nekem, hogy "gergő a kurva anányádat te büdös paraszt, mi az, hogy beleszarsz az emberek szájába?! hát mit képzelsz te magadról, ki vagy te, hogy akárki arcába szarjál ily gátlástalanul?!! "

Én meg bent fuldokolnék a röhögéstől.

bgabor73 2009.01.06. 12:19:15

Sziasztok! Én új felhasználó vagyok itt a blogon. Örültem hogy rátaláltam erre a masszázs blogra, már csak azért is, mert én is érintve vagyok a dologban. Másodállásban masszázsal foglalkozom, így a témát úgymond "belűről" látom. Ez a dolog amit leírtál létezik, és nem is kevesen igénylik az ilyen fajta masszázst. Pedig ez ugye elvileg tiltva van, nem is tartozik a hagyományos masszázs kategóriába.Évek óta masszírozok, a házamban kialakított szerény szalonomban. Egész otthonos, kellemes a hely. Nekem is van nem is egy hölgy ügyfelem, akivel hasonlóan alakult a dolog, mint ahogy leírtad. De van olyan is, hogy a nő vezetett rá a dologra. Persze ahhoz hogy ilyesmi kialakuljon hosszú hónapok, vagy évek kellenek. Idő kell még kialakul a két ember között a bizalom, megismerik egymást, egymásra hangolódnak. Én a régi ügyfeleinek a hangulatát, azt hogy mennyire volt stresszes a napjuk, meg tudom mondani abból, ahogy felfekszenek az ágyra, és el kezdem masszírozni őket. A masszázs valamiféle intim viszony, egy megkönnyebbülés, mérgtelenítés.Kibeszélik magukból a szürke hétköznapokat. Persze van egy határ, amit soha nem szabad átlépni, legalább is nálam. Soha nem próbálkoztam be egyik kuncsaftomnál sem egy jó szexre, soha nem kértem semmilyen ellenszolgáltatást sem, mégcsak ráutaló magatartással sem. És persze a legfontosabb a diszkréció. Soha nem mondom el senkinek, hogy ki az akivel megesett már. Szóval nagyon is életszagú, és valódi a történet, velem is megesik havonta 2-3 alkalommal, és a hölgyek mindig megelégedve, mosolyogva távoznak. A legfontosabb a bizalom, és azt nem szabad eljátszani semmi árom! A kételkedő férfitársaimat valahol megértem, ha nem lennék érintett, és sem hinném. De azért gondolkozzon el minden férfi azon, hogy az előző este átélt fantasztikus szexet, amit a partnere adott, nem e egy jó masszőrnek köszönheti!? :-)

Tarkin kormányzó 2009.01.07. 13:39:46

Nem örülnék ha a feleségemmel is ez történne. Ha igénye van a szexre, akkor azt csinálja velem. Ha csak egy laza puncisimit akar, azt is megkapja. Ehhez nem kell másik férfi!
A barátod helyében én a masszázs kiegészítéseként adtam volna egy-egy pofont, mind a két orcádra és jól tomporon rúgtalak volna, hogy lebegni is megtanulj a lazulás mellé!
A barátad meg egy igazi balfasz.

Tarkin kormányzó 2009.01.07. 13:45:49

@zsuzska60: te is ribanc vagy? nem jár másik fasz meg ujjacska sem ha párkapcsiban létizel értike?

kaffogó hebrencs 2009.01.07. 14:59:04

Semmi különös nincs ebben a sztoriban, de megmutatja, mlyen prűdek, féltékenyek és kisszerűek a magyar férfiak. Én nem hatagudnékj a barátnőmre ezértt, max elugranék egy speckó masszázsra, az egyenjogúság nevében.

koschwarz 2009.01.07. 15:04:23

erről a sztoriról a régi, de még mindig nézhető emmanuelle filmek jutottak eszembe...

egyébként nem tudom, ki hogy jön ahhoz, hogy ítélkezzen a posztoló csajszi felett.

ugyanakkor azért el tudnám képzelni, hogy ha az én feleségem jönne haza egy ilyen hírrel, és még ha le is tudnám nyelni a békát, azért ez a tudat igencsak megmérgez(het)i a kapcsolatot...akárhogy is, lehet hogy ez ilyen férfi-macsó gondolkodás, de ilyenkor mégiscsak elmélázik az ember rajta, hogy akkor most én valamit nem tudtam megadni a nőmnek, hogy egy másik férfival elégítteti ki magát...

és ez független attól, hogy manapság egy nőnek vannak-e (vagy nincsenek?) olyan "szexuális jogai" mint egy férfinak (már ahogy egy férfi elképzeli).

thomas1978 2009.01.07. 15:05:18

Én lehet maradi vagyok, de ha ilyen kiderülne a feleségemről/barátnőmről, akkor elmennék a masszőrhöz, szétbaszkodnám a fejét, tönkretenném a házasságát és az életét, hogy hajléktalan lenne belőle, aztán a "partneremet" meg kibasznám, elküldeném a kurva anyjába. hát ennyi.

egyébként ezért nem megy a "partnerem" masszőrhöz, mert még azt se bírnám, hogy tapogassa valami perverz.
ha nagyon nyafog majd én megmasszírozom, és ha akarja meg is b@szom utána. :)

ziza133 2009.01.07. 15:25:57

Nehany luzer csavon es par ribancon kivul mindenki egyetert abban, hogy ha VAN baratod, es a masszor a pinadat masszirozza mikozben te a faszat markolaszod, akkor egy ordas nagy kurva vagy.
Ez meg igy okes is lenne, de hogy megideologizalni es normalis dologkent beallitani az mar szegyenletesen tre.
A 30 ev korkulonbseget mar nem is emlitem. Az meg beteg.

paaj 2009.01.07. 15:36:37

Én maradi vagyok e tekintetben, biztosan kidobnálak. Mondhatsz akármit ha másnál keresed a testi örömöt akkor bizony messze nem olyan jó a pasid az ágyban mint ahogy állítod. Mellesleg aki egy kvázi idegennek engedi az ujjazást közben meg a másik farkát markolássza az ne lepődjön meg ha kurvának tartják. Mert az. Az őszinteség egyébként becsülendő de ez esetben csak lelkiismereted megnyugtatására szolgált. A barátod meg nem férfi hanem egy farokkal rendelkező nyikhaj.

rozzantkéjenc · http://masszazs.blog.hu 2009.01.07. 15:45:47

@vzoli13: Elképzelni sem tudom miből vontad le ezt az ordas baromságot (néhány lúzer és pár ribanc véleménye suemben a mindenki egyetértésével), de nagy tisztelettel felhívom a figyelmedet, hogy most írom a 86. kommentet, a posztnak eddig 26585 olvasója volt (huszonhatezer-ötszáznyolcvanöt).
A 26.500 olvasó, aki NEM SZÓLALT MEG, feltételezhetően veled szemben már elmúlt 13 éves, évtizedes tapasztalatok birtokában érettebben gondolkodik és árnyaltabban fogalmaz, de főleg nem jár a szája, ha nem muszáj.

black arabs (törölt) 2009.01.07. 15:46:24

Nekem tetszik a sztori, a csaj mentalitása is (pasi vagyok). Az mnk-zó kisköcsögök akasszák fel magukat vagy költözzenek el afganinsztánba, remek tálib lesz belőlük.

ziza133 2009.01.07. 16:11:20

@ugyfel: na akkor leirom a te kedvedert...

luzer, mert ferfi letere egyetert azzal h a csajat egy idegen ferfi ujjazza amig o otthon TVzik. Bizok benne ezt nem kell tovabb magyarazni.
Ribanc, mert annak ellenere hogy parkapcsolatban el, egy idegen ferfivel ujjaztatja magat mikozben annak a faszat fogdossa. Amelyik no egyetert vele, az nyilvan ugyanigy gondolja h nincs ebben semmi kivetnivalo. Ezert ribancok.
Volt meg valami? Ja, igen, a 13 nem a korom.

De mint irtam, meg nincs ezzel sem gond, csak akkor viselje el buszken a holgyike h egy lotyo. A pasija meg egy luzer.
Es ne probalja ezt normalis dologkent beallitani. Nem is ertem h mit kell ezen ennyit ragozni??

subabubba 2009.01.07. 17:55:25

Hát nem tudom. Lehet hogy a magyarok a legtirpákabb kommentezők? Sztem jobb oldalakok igenis veszik a fáradságot, és kimoderálják a te kurva, te is ribanc vagy? tipusú hozzászólásokat. Nem lenne belőle semmi gond, komolyan. Mert azt nem hiszem, hogy ennyi álszent szexblogot olvasó ember lenne Mo-on.

picibee 2009.01.07. 18:15:53

Eddig még sosem kommenteltem, de most - mivel én is "érintett" vagyok - megteszem! Ahhoz nem szólnék hzzá, hogy mi a helyzet a kapcsolatban élőkkel hasonló esetben, csupán a fizető vendég és a masszőr esete érdekelne.
Velem is megtörtént és ember legyen a talpán, aki "helyén" tudja kezelni a szituációt - ezek a masszőr szavai!
Adott két érett felnőtt (harmincas évek vége, illetve a 4. X eleje) és maga a helyzet. A férfi masszíroz. A nő lazul. Kapcsolódj ki, engedd el az izmaidat, ne akarj irányítani, bízd rám magad - szól az utasítás. Fokozatosan megismeritek egymást, idővel megtörténik az ellazulás, kialakul egy kölcsönös bizalom, máskülönben nem járnánk vissza. Szépen fejlődsz, jól haladunk - így a masszőr. És akkor egyszercsak az a megbízható, erős kéz felvándorol a tarkóra, beletúr a hajba, olyan hullámokat gerjeszt, amire nem vagy felkészülve. Oké, lazuljunk, biztosan én reagálok rosszul...De én szeretem tudni, mi történik, tisztázzuk is ezt. Megfordulok, mire a masszőr keze tovább símogat. Teszi ezt úgy, hogy még feszengek is, hogy akkor ezt "benéztem", túlreagáltam. Majd újabb támadás: a pólóm a nyakamban, a keze a mellemen, na, ekkor már remegek - hiába, na, nem vagyok fából és a masszőr sem egy undorító dög. Nem cifrázom tovább, majdnem megvolt. Ha voltatok már hasonló helyzetben, nem kell mondanom, hogy az ész (egyesek most biztosan megkérdőjelezik majd) és az észveszejtés micsoda konfliktusokat okoz, akár 2 perc leforgása alatt is! A "műsor" végén kérdőn néztem a masszőrre: nekem ez belefér, akarok-e róla beszélni - volt a válasz a fel nem tett kérdésemre. Esküszöm, elég talpraesett nő lennék, de mukkanni sem bírtam, mert a "nem tisztességes", az "Úristen, mi ez?", a "hogyan tovább?" dobolt a fejemben, de kimondani egyiket sem bírtam. Inkább nem mentem vissza 2 hétig.
Szóval azóta is dilemma előtt állok, hogyan viszonyuljak a masszőrhöz ezután? Bár idővel visszatértem, magyarázatot várva, de nem lettem "okosabb" - és ki sem elégültem, csak a hormonok lüktetnek bennem ezerrel. Mégiscsak egy idegen és az, ha elélvezek egy nagyon intim pillanat (annak KELL lennie)...
Hónapok óta járok masszőrhöz, tisztában vagyok az endorfin-termelődéssel. Elolvastam sok témába vágó cikket. Nem provokáltam - bár nem mondom, legelső alkalommal eszembe jutott a Samantha esete a Sex and The City-ből...
Döbbenettel olvasom azonban, hogy ezt akár "normálisnak" is felfoghatjuk! Én "csak" próbálom "helyén kezelni", és valószínüleg másik masszőr után nézni, bár, ha fél év után ez a "menetrend", akkor feladom!
Legyetek okosak, ha tudtok! Ja, és a pasiknak üzenem, hogy a thai-masszázsról vajon miért az erotika jut az eszünkbe? Ha az oké, akkor ezzel sincs ilyetén probléma, itt másról kellene beszélni - itt más okoz dilemmát!

ziza133 2009.01.08. 00:19:02

picibee, ha 3x vegen jarsz, akkor lennie kell benned annyi objektivitasnak, hogy lasd mirol van szo.
Amikor beleturt a hajadba, tudtad h az mar nem a masszazs resze. Amikor a melledet fogdosta? Szted?
Hihetetlen miket olvasok itt :)
Lehetosegeid:
-menj noi masszorhoz. Ott nem fog ilyen tortenni. Ha nem akarsz szexet tutira, akkor ime a megoldas.
-maradj ferfinel, de amint elter a masszazstol, szolj ra, vagd tarkon, stb. Azt hogy mikor ter el tole, erzed ugyis. "De én szeretem tudni, mi történik, tisztázzuk is ezt. " - itt volt a pillanat.
-vagy ha megis szexet akarsz, akkor valld be magadnak, es csinald, elvezd ki.
(csak pls. ne gyere majd azzal mint ez a postiro, hogy ebben nincs semmi extra, ez belefer egy normalis kapcsolatba is, mint amolyan mellekes :))

ziza133 2009.01.08. 00:29:05

Na meg annyit az egeszhez, hogy amit a postiro itt leirt, az tulkepp a bordelyhazba jaras noi megfeleloje.
Fizet erte, tudja mit kap cserebe, celiranyos a dolog.
Ez rendben is van. De olyanrol meg nem hallottam, h a ferfi elmagyarazta az asszonynak otthon, h ez lesz mostantol, raadasul a valtozatossag feldobja a szexualis eletet, szoval orulj is neki. :)
Mindenki csinal orultseget az eletben, a tiltott gyumolcs a legjobb, de kezeljuk helyen a dolgokat.

kadaj01 2009.01.08. 12:40:40

A legdurvább a "lesz" szó. Miközben a barátja otthon várja, tudván, hogy a masször simogatja... milyen kurva szar érzés lehet? Belegondolt a csaj? Ha nekem a "barátnőm" ezt meg merné csinálni, azonnal kidobnám, mehet ahova akar. Én nem azt mondom, hogy a barátja egy balek, csak valószinüleg nagyon fiatal, és tapasztalatlan. A csaj pedig harmincas éveiben pont oda fog kerülni, ahova való.

picibee 2009.01.08. 18:29:31

vzoli, részben igazat adok - bár NEM a szexért megyek! Annál sokkal többre tartom magam, h fizessek érte!!!:P
Hidd el, zavarba jöttem, amikor a masszázs más irányt vett. Voltam már női masszőrnél, ott is megmasszírozták a melleimet, mégsem éreztem úgy, h ez erotikus lenne! Itt sem fogdosta a mellemet, hanem masszírozta - a kettő azért nagyban különbözik! Így csak pici gyanúval kezeltem a moudulatot...Mindez úgy történt, h félig magamon kívül voltam...ha jártál már hasonló cipőben, akkor érted, ha nem, akkor azt hiszed, egy újabb ostoba nő vagyok!
Mivel a cikkeket és beszámolókat olvasva én is arra következtetésre jutottam, h érdemes másik masszőr után nézni - így ezt fogom tenni! Remélem, igazad lesz és egy nő másképp ér hozzám, mert ha ott is ez történik, akkor gáz van! :)

picibee 2009.01.08. 18:35:41

...úgy tűnik. a "kezeljük helyén" kifejezés gyökeret eresztett a férfiak agyában! :)

ziza133 2009.01.08. 20:55:50

picibee, ha ugyanez tortenik majd a holggyel is, akkor keress meg privatban :)))

bgabor73 2009.01.09. 11:25:50

HáT eléggé vegyes a fogadtatása ennek a dolognak. Én férfi létemre azt kérdezném a férfitársaimtól, hogy ha a nőn számonkérik a viselkedését, elítélik, mindenféle jelzőkkel illetk, akkor abba is bele kéne gondolni amikor előjegyeztetünk egy órát valamelyik luxusprostinál 20000-ér! Akkor nem fordul meg egy férfi agyában, hogy a párom-feleségem mit szólna!? A nőknek ugyan úgy megvannak a maguk szexuális fantáziája! Úgy mint a legtöbb férfiaknak az első helyen áll a 2 nővel való szex, a legtöbb nőt az indít be ha egy másik férfi maszírozza, aki nem idegen / pl. masszőr, akihez már régóta jár /de mégis valahogy idegen, már érzés. Ezt sokan elmondták nekem, a hölgyek itt sztem. megerősítenek.
Persze nem lehet általánsítani, nem minden nő ezért jár masszíroztatni, de akinek ilyenfajta igénye van rá, az meg fogja találni a megfelelő masszőrt. És hát a női pletyka a legjobb 'reklám'. De hát mi férfiak is így vagyunk ezzel! Valjuk be! Otthon minden OK! Remek a partner, tuti a szex! ÉS MÉGIS! Felkorbácsolja a fantáziánkat, hogy milyen lehet az a nő, mit tudhat, hogy mutathat, stb.És bizony nem sajnálunk kiadni min. 10000-ft ot egy óráért. És otthon mosolyogva adunk csókot a párunknak, hisz a farkunkon nem érződik, hogy egy órája épp egy másik nő szájába melegedett! :-) Sztem nem kell álszenteskedni, ez a világ ilyen!

picibee 2009.01.09. 17:10:38

@vzoli13: az tetszene, mi! na, a tesztoszteron csak úgy dübörög! Nekem egyáltalán nem tetszene, ha a nőnél is ez történne!

picibee 2009.01.09. 17:14:28

bgabor: abban igazat adok, h ha ezt igényli vki, akkor az OK. Csak az a nem fair, ha vki nem ezért ment, megszerezted a bizalmát és visszaélsz vele. Persze, lehet és kell is ezt tisztázni, de azért ez így nincs rendjén sztem...
Úgy hallottam van olyan, aki egyenesen megkérdezi, hogyan fejezze be a masszázst - ez tiszta ügy! Az enyém nem ilyen volt!!!

Sahrijar 2009.01.22. 19:27:13

Kedves csodalámpa,

Történeted - személyes okok miatt - eléggé felkavart anno, és igazság szerint még most is. (A profilod és a stílusod emlékeztet kedvenc és átkozottul vonzó kolléganőmére.)

Nem tartozom az MNK-zók közé. Sem a korkülönbségben nem találok kivetnivalót, sem abban, ahogy az eseményeket kezelted, a párod iránti őszinteséged pedig kifejezetten tetszett.

A barátodról sincs rossz véleményem, persze a "mosolyszünetet" teljesen érthető. A masszőröd megítélésében már nem vagyok ilyen pozitív, mert egyet értek azzal a néhánnyal későbbi posztban szereplő tétellel, hogy a masszőr ne kezdeményezzen.

A poszt szövegéért és a kommentekre adott válaszokért különben elismerésem, bár a maszturbálással húzott párhuzam enyhén szólva hamis, hiszen a "nem vele" más, mint a "valaki mással".

Egyetlen fontos dolog nem világos számomra. Azt írod, hogy a pasid elfogadta, hogy a masszőröddel speciális lesz a kapcsolatod. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat az eddig történtek miatt lesz különleges (hiszen már soha nem néztek egymásra úgy, mint korábban), vagy azt, hogy a történtek újra és újra meg fognak ismétlődni (és erre mintha tettél volna más utalás is)?

Ha az utóbbi, akkor viszont én sem értem a pasidat - legalábbis én az ő helyében ilyesmit nem tudnék elviselni.

fagzal 2009.01.26. 03:34:10

Nahát! Mennyi konzervatív, csököttagyú, izomtibor kommentelő! Hogy megmondja! Öröm lehet mellettetek élni, de tényleg.

HELLÓ! Az már a XXI. század!!

ui: A kurva nem jelző, hanem foglalkozás. Akárcsak a paraszt.

csodalámpa 2009.01.26. 20:47:55

@Sahrijar:

Igen, volt már több alkalom. Utoljára viszont (s emiatt megint orrba-szájba hörögni fog sok ember, de ne érdekel)jelen volt végig a barátom is. A végén pedig maradhattunk kettesben. Mindhárman nehezen szántuk rá magunkat, de megérte. Ő megnyugodott, sőt, közölte, hogy szerinte ez nem szex (!); nekem féleletesen csodálatos élmény volt a testemet legjobban ismerő és értő 2 férfi kezei között lenni. Nem kell, hogy mindenkinek bevegye ezt a gyomra, nyugodtan lehet kurvázni, perverzezni, stb tovább. :-) Én csak drukkolni tudok nektek, hogy a szendeszűz barátnőről/asszonykáról ne derüljenek ki csúnyább dolgok, minthogy az ötvenes masszőre megsimogatta a punciját....

konstans 2009.10.04. 09:22:44

@freddyreal: basszus, tegyük már helyére a kurva szót. ez a nő nem professzionális, és ő nem kapott pénzt érte...a pasik meg hímringyók, ha félre kefélnek? érdekes, ez nem annyira közhasználatos kifejezés.

konstans 2009.10.04. 09:30:14

@mokaficek77: lehet, én vagyok másból, de síma masszázs során ha endofrinek termelődnek is bennem, még nem okoznak szexuális vágyat, csak síma, boldog ellazulást.

huss 2010.06.07. 23:26:15

Nagyon béna ez az egész. A masszőr nem pasi, aki fel akar szedni, hanem masszőr aki befejezi a lazítást. Nők is csinálják nőknek. Mindegy hány éves, vagy hogy néz ki. Nem azért, mert leszbik, vagy kéjencek, hanem mert ez a személytelen (nem érzelmi alapú) testi jólétről szól. Ami mindenkinek jár(hat). Intim de professzionális kapcsolat kell hozzá, ezt remekül leírja a posztoló. Nagyon béna ehhez az emberek hozzáállása, ezt a sok zöldséget fájdalmas hallgatni is.
Összességében mégis azt gondolom, hogy jobb nem belesodorni a klienst, és előre tisztázni a határokat. A posztban írt történetben tulajdonképpen a kliens nem tudta mi történik, hogy kikezdett e vele most a masszőr, vagy mi van. Neki kellett kitalálnia. Nekem ez a hozzáállás nem tetszik, kérdezzen rá, hogy akarok e erotikust, vagy nem. Van aki nem tudja leválasztani az érzelmeket az orgazmusról, ezt tiszteletben kell tartani, nem kell megzavarni. Masszás közben az ember kíván mindenfélét, aztán ha csak úgy belesodródik, nem biztos hogy tud vele utána mit kezdeni lelkileg.
A posztoló tudott, a pasija is, de nem biztos, hogy mindenki ilyen szerencsés.

Kovi Mark 2011.04.19. 20:52:32

Hát jó kis story volt!:)
Nos én , ezért adok erotikus masszázst hölgynek és mást nem ,mert így tudja, hogy miért jön hozzám vagy miért megyek én hozzá.
A legtöbben nincsenek felkészülve egy ilyen szexuális zaklatásra a masszőrtől, ezért kell ezt külön kezelni a normál masszázst az erotikustól!
Amúgy ha én megyek masszázsra mindig női masszőz választok, mert néha éreztem férfi masszőröknél, hogy kicsit simogatósan masszíroznak ami nekem nem jön be lévén, hogy csont heteró vagyok!:)
Ez is érdekes különben a női masszőzök is kicsit visszaélnek a helyzettel, mert némelyik amikor a derekamat masszírozza majdnem fenekem aljáig lehúzza a nadrágot rólam és a fenekemet is meggyömöszöli rendesen, de amíg nő csinálja nem zavar!:)
Egy másik meg masszázs végén állandóan rácsapott egy nagyot a fenekemre és mosolyogva mondta "Egészségére!"
Ez kicsit zavart a dologban : 1 nem volt jó nő túl az ötvenen.
2 ha én csapokra a seggére utána, hogy "Köszönöm!", akkor biztos visítva kikéri magának és rendőrért kiált.
Nem is masszírozott jól és nagy volt a szája és sok hülyeséget hordott össze, ezért nem mentem hozzá többször.........

Peter Tosh 2012.02.01. 22:01:28

Szomorú dolog ez, de talán ez a hely nem a legmegfelelőbb az ilyesfajta filozofálgatáshoz...

Röviden összefoglalva:

A levél írója a társadalm(unk)a produktuma. Egy átlagos "mai nő", aki ugyanúgy szereti a sex-et ahogy bármelyik férfi, csak az identitászavara meg fogja gátolni a családalapításban ahogy sok más kortársát is.

Adja az ég, hogy ne így legyen!

Ha valakit érdekel bővebben:

"És legfőképp: mennyire korrekt részemről, hogy én itt élvezkedem a kezei között, és nem nyújtok semmi "ellenszolgáltatást"?"

Már meg ne sértődj kedves szerző a kérdésért, de az eszedbe sem jutott, véletlenül, hogy az mennyire korrekt, hogy amíg te fogdosod másnak a farkát, a palid meg otthon vár? ..és ha rajtad múlt volna úgy megtolnak mint egy Zilt… (Hogy utólag elmondtad amivel a terhet és a döntés súlyát az ő nyakába raktad az talán egy picit szépíti (a te szemedben) a helyzetet, de egy előttem kommentező is feltette már a varázskérdést: Visszafele működött volna???)

Én nem mondom, hogy minden nő ribanc. Mert nekik ugyan úgy jár(na) a "változatos" sex, csak az a baj, hogy pont a nők kardoskodnak az "örök szerelem", a "holtomiglan-holtodiglan" és sok más erkölcscsősz jelszó mellett, pedig (ahogy a mellékelt ábra mutatja) ők sem különbek a Deákné vásznánál. Ami rendjén is volna, ha "eredetileg" nem az lenne a küldetésük, hogy összetartsák a családokat.

A mai világban, ahol hála a tudománynak és a felettébb fejlett agyunknak, mindenről a nők döntenek (hiszen ha egy gyermek érkezése csak azon múlik szedi-e azt a k. gyógyszert vagy sem) hol vagyunk mi férfiak...? Segítek: a tönk szélén!

Vagy tud valaki olyanról, hogy egy nőt (nem tinit) teherbe ejtettek a beleegyezése és tudta nélkül, ami nem erőszak volt? Vagy esetleg, hogy a férfi akarata ellenére ne vetette volna el valamelyik nő az általa nem kívánt gyermeket...?

Lehet itt ribancozni meg hitetlenkedni, de higgyetek nekem ez egy előre megjósolható folyamat kezdeti tünetei. "felszabadult", "egyenjogú" embertársaink nemigen tudnak mit kezdeni az áhított, nagy szabadsággal. Úgy tűnik a Család mint fogalom kihalófélben van. (S vele együtt az általunk megismert „fehér” civilizációnak is meg vannak számlálva a napjai. Az ítélet: Halál. Gondolkodjatok egy kicsit és összeáll az a kép...más népeknél nem „divat” az abortusz, vagy a fogamzásgátlás, a nyugdíjrendszerünk, pedig fogja a fiúk kezét…)

Béke!

P.Tosh