Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

masszázsblog

Mit beszélnek a masszázsról érintettek és kívülállók?
masszőzök, masszőrök és a vendégeik gyógy- és érzéki masszázsról, őszintén!

masszázsblog

Megalázták a masszázspadon? Nem azt kapta, amiben megállapodtak? Problémás a vendég, a főnök vagy a kolléga? Meggyógyult egy masszázsszalonban, vagy csak enyhültek a panaszai?

írja meg itt!

Levelét várjuk a masszazsblog kukac indamail pont hu címen.
A blog nyitott, személyes adatok kivételével jöhet bármi!

tartalomjegyzék

megnézné a posztok listáját?

kattintson ide!

A zsidónő mellei 18+

2012.08.03. 10:20 masszázsblog

zsidono.jpgHogy a női mell milyen hihetetlen kunsztokra képes, azt ő mutatta meg nekem. Pedig nem kezdődött egyszerűen a szeánsz!

Amikor beenged, gyorsan elsuttogja, hogy nincs egyedül, mert a kábeltévé szerelője dolgozik a szobában. Faramuci helyzet, rózsával a kezemben épp megnyugszom a lopakodás után, benn vagyok, amikor jön ezzel. Azért veszem a lapot és ártatlan beszélgetésbe bonyolódva leülünk a konyhában, de feszélyezve érzem magam, hiszen ezzel felrúgja a diszkrécióra és zavartalan együttlétre vonatkozó hallgatólagos megállapodásunkat. 
Az erotikus masszázsra járás intim, magányos, szigorúan védett műfaj, ismerőseim közül senki sem tud róla. (Egyedül a barátnőmnek meséltem erről, de vele voltam páros akción is már) Igaz, a szerelő nem ismer és mivel nem a masszázsszobában dolgozik, nem is valószínű, hogy sejti, miért jöttem. Kezdek kicsit lenyugodni, mert mégsem egy másik vendégről van szó, akivel talán még nagyobb zavarban lennénk, ha találkoznánk. (Ilyen helyzetbe kerültem a kilencvenes évek elején, amikor egyik munkatársammal egy pornó moziban futottam össze. Először elszégyelltem magam, hogy "lebuktam", aztán rájöttem, hogy ő is,  végül jót nevettünk az egészen.)
Meséli, hogy a szerelő kijelentette vagy most csinálja meg a tévét vagy csak a jövő héten, ezért beengedte, de már csak pár percről van szó. Látom, hogy kínban van ő is, ezért szívesen tereferélek vele. Vonzó, fekete hajú nő, - mint kiderül - 32 éves, eredeti szakmája fodrász és származását tekintve zsidó. Ezt - mármint hogy zsidó - ugyanolyan hangsúllyal említi, mint a szakmáját, talán árnyalatnyi büszkeséggel a hangjában. A származására a tervei kapcsán tér ki, mert arra készül, hogy 1 éven belül elutazik Izraelbe hosszabb időbe, fodrász üzletet nyit, most arra gyűjt és tanulja a nyelvet. (Hiszem is meg nem is, számtalan meg nem valósult "Még egy kis ideig csinálom, azután váltok!" fogadkozást hallgattam már végig.) Itt tartunk, amikor jön a szakember, kicsit megfeszülök, mondja, hogy elkészült, az arcát fürkészem, talán egy halvány, nem hivatalos mosoly a szájszegletben, ami utalhat arra, hogy tudja jövetelem okát, de lehet, ez csak az én paranoiám. A hölgy kikíséri, még pár percig egyedül iszogatom a teát, de aztán végre magunkra maradunk.
Mikor megjelenik, már lengébb öltözetet visel, haját hátradobja, áttetsző fekete köntös lobog utána, sűrű elnézések közepette előkészül, engem a fürdőszobába küld. Most már én is a jövetelem céljára fókuszálok, tetszik, sőt izgat a hölgy; hangsúlyos, csipkés szélű selyemkelyhekben duzzadó mellei vonzanak, feszül a vádlija (először mellé ütöttem és "faszül"-t írtam; intenzív az élmény még most is, :)), ahogy hajlong, nem beszélve az egyéb kirajzolódó formákról.

A szeánsz helyén nyugalom, lelassulás, inkább csak jelzés szerűen mécsesek, lámpafény, érzéki jelenetet stilizáló képpel díszített paraván. Masszázspadra fektet, olajat ajánl, választok, elhelyezkedem. Mielőtt a fejtartó karikájába tenném, még felé fordítom a fejem. Valami ruhadarab van az ölén, de egyébként delejes teste meztelen. Ebből a perspektívából, a szabadjára engedett mellek ejtenek rabul - pedig ekkor még messze a végső varázslat -, de nem a méreteikkel, hanem a formáikkal. Bár az átlagosnál sokkal nagyobbak, mégis könnyeden viseli őket, jól látható, ahogy méltóságteljesen, lágy hullámokkal, ugyanakkor ruganyosan reagálnak a mozgásokra. Elmondja, hogy nem csináltatta őket, ő így szereti, ennek örülök, mert én is, reagálok, aztán a megtámasztom a homlokom. Mialatt bizsergek az érintéseitől, azon morfondírozom, hogy miért nincs a masszázságy közepén is egy olyan lyuk, mint a fejnél.
Ő közben a vádlinál halad már, majd végig a lábon a derekamig, gyúr, csomót nyomkod szét  fuvallatszerű ujjlegyezéssel keverve, hogy fenntartsa vagy fokozza a borzongást. És minden imígyen birtokba vett területen végigcsúszik, végigszánkázik munkára fogott melleivel is! Ez azért különleges, mert azt érzem, hogy bársonyos halmai hol puhán körülölelve, hol rám lapulva érzéki mázat terítenek szét a bőrömön. A hajlatokba, alkalmi résekbe türemkedő puha, rugalmas hús célzatosan izgága, hogy a mellbimbók bizonyos helyekre bökve kéjes rángásokat indítsanak el bennem. Valami eszeveszett technika ez!
Aztán ez így megy végig a hátamon, a kezeimen, a vállamon. Amikor a nyakszirtemhez ér, elém áll, kezei után a melleit is rámereszti; én először szolidan lakkozott lábkörmeit nézem, majd amikor az ösztönömnek engedve lassan emelem a fejem, mellei két oldalról az arcomra gördülnek.
Ez egyben nyitánya a fordulónak is. Miután hanyatt fekszem, kibontja haját, és ráérősen, mit ráérősen!, szándékolt vontatottsággal körözve, kígyózva, a buzgón emelkedő fegyveremre rá-rátekeredve söpör végig rajtam. Bevillan, hogyha engedném, tizedmásodperceként végem lehetne, de nem engedek ezeknek a kéjes késztetéseknek. És milyen szerencse, hogy nem, hiszen ez csak felvezetése a feledhetetlen gyönyörbe torkolló élményeknek. Megkér, hogy üljek fel és olajozzam be elöl. Mi sem okoz nagyobb örömet ennél! A síkosodó, duzzadó mellein finom a bőr, az udvarai kicsik, alig látszó rózsaszínek az érett szőlőszem feszességű bimbók körül. Tenyerem a köldökénél köröz, aztán felcsúszik a hason és puhán kalandozik az imbolygó testrészeken. Visszafekszem, mert kezdek túlgerjedni, hagyom maguktól megtörténni az eseményeket.
A hölgy már a levezetésre koncentrálva vesz kezelésbe. Ujjait, tenyerét, alkarját istenien használja, nincsenek számára tiltott területek rajtam. Csípőmet is megemeli, hogy jobban hozzám férjen, és én hagyom, amíg bírom. Már másodszor hoz vissza a szakadék széléről, amikor az utolsó akciót indítja. Kéri, hogy csússzak le az ágy végére, hogy a térdemnél lelógjon a lábam. Ő feltérdel egy zsámolyra és a combjaim közé hajolva két oldalról tenyerével megtámasztva a mellei közé fogja a farkamat. Felkönyökölve nézem, hogy sodorja, emelgeti, hol finomabban, hol erősebben gyúrja, majd eltünteti. Amikor a mellkasán, az összelapuló húsok közül kitüremkedik a feje, fújással hűti vagy állával szelíden visszanyomja. Dédelgeti, csűri-csavarja, kibuktatja, visszaszippantja. Önfeledt, de halálos játékot játszik velem. Nevetgél, buján mosolyogva a szemembe néz, búg, aztán átveszi a zihálásom ritmusát és nem enged a szorításból, csak akkor amikor mintegy a testéből kiszakadó húsomból kirobban a gyönyör. A hullámok csillapodása után sem hagy magamra, visszabugyolál a mellei közé és arcát a hasamra fektetve várja, hogy teljesen lenyugodjak.

Jó fél év múlva mentem volna hozzá újra, de nem értem el. A hirdetése megszűnt, más internetes oldalakon sem találtam már.
Remélem, sikerült neki elérnie, amit akart!

Nastyfiú

szerkesztőségi kiegészítés:
a kommentelés új rendjéről itt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

lepratelep 2012.08.09. 13:45:57

A Nasty-fiú esete Rosenberg Marival.

Shopping 2012.08.16. 18:53:29

hát ha olyan volt a feje mint a fenti képen, akkor köszi nem.. :)

enmajor 2012.08.28. 11:16:19

A nemvélemény is egy vélemény. Tisztelve az új rendet nem ismétlem a szerzőről kialakított véleményemet. Azt azért beszédesnek vélem, hogy egy érdemi komment nem érkezett a posztjához. Megható volt a szerkesztőség okfejtése a gigantikus olvasószámról, valamint a gyér kommentmennyiségről, de ez nem túl hiteles. Magának a blogirásnak a sava-borsa pont a poszt hatására születő sokszínű hosszászólásáradat. Érdektelen poszt marad érdeklődés nélkül:)

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2012.08.28. 11:28:48

@enmajor: akkor a szerző és a szerkesztőség nevében is megköszönöm, hogy a hozzászólásoddal érdekessé tetted ezt az érdektelen posztot.
A sokszínű hozzászólás-áradat nyilván nem maradt el, viszont önként vállaltuk a szürkeséget, mert nem engedtük be sem a zsidózást, sem a köpködést. Abból jött vagy húsz, ott vannak azóta is sarokban.

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2012.08.28. 11:31:06

@enmajor: tulképp akár be is engedhetem a kommentek nagyrészét.

Silent Bob 2012.08.28. 11:31:31

Tényleg van aki rózsával jár szopatni? :D Amúgy első.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2012.08.28. 11:31:37

Az írás jó viszont az illusztráció borzalmas.

átlátó 2012.08.28. 11:31:43

A feddhetetlen szarmazas emlegetese eszembe juttatja a nepek közötti egyenlöseget. Faji alapon.

annmbp 2012.08.28. 11:31:49

óóó, de szép... írhattad volna egy évvel ezelőtt is ezt a bejegyzést:)

Szalacsi_Dezső 2012.08.28. 11:31:55

a Tóra szerint addig nem hagyhattad volna ott, amíg őt is ki nem elégíted. :-))

padlogaz 2012.08.28. 11:32:01

nem értem ezt a lopakodást a bejáratnál, amiről már többször is írtál. ráadásul most a parázás, hogy vajon mit gondolhat rólad egy vadidegen tévészerelő...
ez miért zavar ennyire?

sörman 2012.08.28. 11:32:11

hát gratulálok a zsidó lányhoz, úhgy látszik megismételhetetlen élményben volt részed.

Veled é(l)reztem - elindultam megkeresni az én zsidó lányomat.

GONOSZ 2012.08.28. 11:32:16

Ez egy átműtött fiú!

nyehehe 2012.08.28. 11:32:24

Egy fodrász masszőr a 13-ban rendelt a Béke térnél. De tőle hajvágást is lehetett kérni. :-) Az volt az előjáték. És ki ne gondolt volna arra, hogy a körülöttünk sürgő-forgó kívánatos fodrásznőt elkapja, vagy csak magához nyúljon a lepedő alatt. Ez itt adott volt, és éltem is a lehetőséggel. Szerencsére nem ragaszkodott a masszázs kereteihez, úgyhogy egy hatalmas lepedőcsata lett a vége.

Sákif za morro? 2012.08.28. 11:33:33

Miért nem "zsidó nő"? Már a címben sem megy a nyelvtan?

Seligsohn 2012.08.28. 11:33:39

Bocs, de a posztkép maga a rettenet.... :)

Ha a leírt esemény nem 1 irodalmi alkotás, sokat és nagyon tudhat a kairói székely hölgy... :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.08.28. 11:33:46

Az illusztráció elveszi az ember kedvét az élettől is, nem csak a dugástól. A lény arcát kockázzátok ki, mert depresszióra készteti az embert.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.08.28. 11:33:59

A tévészerelő azért röhögött rajtad, mert egy új csatornát telepített, csak nem adót, hanem vevőt, amin te szerepelsz.

Drout 2012.08.28. 11:34:05

te elírtad a neved, masztifiú inkább jellemző lenne.

hardenberg 2012.08.28. 11:34:16

Ahogy látom rajta hogy zsidó (nem kell mondania, lerí róluk) undorodva elhagytam volna a helyszínt. Hiába na, zsigerileg taszít a lényük, lárva és alienszerű arcuk.

soproni1 2012.08.28. 11:34:21

Bár a történet kamu, de rózsát vinni a masszőznek ? Még jó, hogy nem hívta meg vacsorázni. Ilyen, amikor az informatikus nőhöz jut.

berlingo 2012.08.28. 11:34:46

Elég rusnya zsidó.

Kekszemu 2012.09.08. 18:06:26

De ha annyira jó volt miért csak fél év múlva kereste újra?!
Ezt nem értem...