Gyógyító érzékiség

 
erotikus-masszazs.jpg2000 év falsul értelmezett patriarchális szemlélete után  a szent és a szajha végre egyesülhet a nőben.
A látszólagos, hazug, hétköznapi felszín alatt felolvadtak a szexuális gátak, a szélsőségek elkezdtek közelíteni egymáshoz, sem a nőknek, sem a férfiaknak nem kell a kizárólag jó kislány vagy anyuka szerep. A szexualitás régóta tabutéma, s a minőségi szexnek gyakran szab gátat a félelem, az elhallgatás.
Az odafigyelés hiányából fakadóan falak épülnek.

Vajon mit jelent manapság az intimitás ?
Mi maradt meg a szeretkezés címszó alatt bensőséges kapcsolatainkban és otthonunk falai között?

Unalom, fásultság, esetleg a bátrabbaknak házibarát és házibarátnő, természetesen titokban (bevett szokás, ami az elmúlt évezredek téves szemlélete szerint, csupán a férfiaknak jár).
Mindkét nem pótszere lehetne a pornó, ami lehetne akár jó is, de nem az, mert érzelemhiányos, kulturálatlan, lealjasító módon mutatja be férfi és nő egyesülését, egymás kihasználására kiélezve.
A nõ ezekben a "nagyszerű természetfilmekben"  csupán szexuális tárgyként jelenik meg.

Egyéb intim kapcsolat lehet még a szeretői viszony.
A remek időtöltést adó, izgalmas formával az a probléma, hogy nélkülözi a lelki kapcsolódást, így csak felszínes intim pillanatokat nyújt, az elköteleződés hiányában elmélyülést, érzelmeket nem.


Az intimitás területén kialakult konfliktusok és tudatalatti elfojtások gyógyításában intim masszázzsal tudok segíteni.
Programom teljes testes, intenzív lelki, érzelmi, stresszoldó, lazító masszázzsal kezdődik, sok-sok érzéki cirógatással, majd az intim területek (jóni, lingam) masszázsával folytatódik.
A nemi szerveink szövedékében egyrészt az egész testünk energiarendszerének lenyomata, másrészt az összes nemiséggel kapcsolatos kisebb lelki probléma és nagyobb trauma megtalálható és feloldható.

Tapasztalataim szerint az erotikus masszázsprogram alatt a kisebbségi komplexusok, a frusztrációk, a szégyennel kapcsolatos érzések, lelki görcsök oldódnak és gyógyulnak.
Ha valaki olyan problémával fordul hozzám, ami meghaladja a képzettségemet és a tudásomat, akkor egy évek óta jól működő  intimitás gyógyító stábhoz irányítom. 
A hosszú évek során sok embert sikerült elindítanom a kiegyensúlyozott szexuális élet és a harmonikus párkapcsolat felé, de ez csak csekély töredéke azoknak, akik valódi segítségre szorulnának.

 

szerzőnk  (a képen) masszázsterapeuta