Magnum és a happy finish

33 éves budapesti nő vagyok; magas, szőke, mosolygós, formás, kommunikatív, életvidám, boldog párkapcsolatban élek és mindezek mellett még masszőz is vagyok, de nem a ’baszós fajtából’.
Vulgárisan fogalmazok direkt, mert meguntam a pofátlan férfiakat és azok gusztustalan arcba kérdezéseit, valamint azokat az ócska, magukat masszőznek hívó lányokat és nőket, akik miatt itt tart ez a szakma 2013-ban Magyarországon, ahol…

Mióta az eszemet tudom érdekelt az emberi test felépítése, imádtam már 8 évesen is nagymamám fáradt lábát nyomkodni esténként tv-nézés közben.
Később aztán áhítattal hallgattam az anatómia órákon különböző orvosok előadásait, mosolyogva indultam reggel 6-ra gyakorlatra a Lukácsba tangentorozni a ’babás lappal’ érkező nyugdíjasokat. (itt halkan megjegyezném: nincs kizárva, hogy egy-két troll nagymamája vagy nagypapája fájdalmait enyhítettük épp)
Végül pedig gyógymasszőrként levizsgáztam és azóta is SZERETETTEL űzöm ezt a szép szakmát.

Volt egy férfi oktatóm, aki egyszerűen, érthetően elmagyarázta, hogy egyszer kell csak happy finisht adni valakinek, onnantól kezdve az ember nem masszőz, hanem kurva.
És pont.
Az OKJ-s tanfolyamon is szóba került azonnal, hogy mennyi lány nyüzsög a piacon masszázs mögé burkolózva, kurvaként funkcionálva.
Az is egy szakma, akár ötvözhetik a masszázzsal is, csak akkor legalább csinálnák profi szinten.
Tanulhatnának egy kicsit a gésáktól v. thai lányoktól mondjuk, és adhatnának a férfiaknak színvonalas szolgáltatást, ne pedig csak rángassanak és maszatoljanak.

Nem túl fényes képet kapunk ezekről az erotikus masszázsokról, gáz az egész, kevés pozitív élménybeszámolót lehet olvasni.

Manapság szinte nem is lehet normális masszőr hirdetést találni sehol (tévedés, gyogymasszazs.info.hu a szerk.), olyat viszont tömegével, hogy pár óra alatt betanítanak, csak legyél dekoratív és magadra igényes, küldj egész alakos képet no meg persze keress 400ezret havonta.
Mese habbal.
Felhígították a szakmát és még ráadásul szarul is csinálják.
A férfiak pedig mégis elmennek a lepukkant panelba, a savanyú szagú törölköző hívogató szagára, és több ezret fizetnek egy erotikusnak cseppet sem nevezhető faszráncigálásért..

Nekem ugyanakkor abból lett elegem, hogy ha meghallja egy férfi, hogy mivel foglalkozom, egyből húzogatja a szemöldökét, kajánul vigyorog, és a mai veszett világban zokszó nélkül azonnal meg meri kérdezni: na és van happy finish is?

Néhány héttel ezelőtt egyik reggel ücsörögtünk páran egy fürdő szaunájában, egyesekkel szinte már ismerősnek számítunk, hiszen rendszeres látogatók vagyunk.
Van köztünk egy idősebb természetgyógyász is, vele beszélgettem valamiről, a beszélgetés során pedig kiderült, hogy masszőr vagyok.
Az emberek többsége egyébként normálisan áll a témához, de egy bátor bunkó mindig mindenhol van.
Ez most egy 60 körüli bátor bunkó volt, egy igazi bajszos majom, olyan, mint Magnum.

magnum-a bunko.jpg

Mielőtt megtudta, hogy mivel foglalkozom, azt ecsetelte a cimborájának, hogy milyen okos a legkisebb unokája, a kisebbik lánya pedig épp terhes, szóval jön az újabb unoka.

Aztán Magnum lekövetett csoffadt testével a zuhanyhoz és először megpróbált disztingválni:

- és merre masszíroz kisasszony?

Mondom neki, hogy merre.

- És mennyiért?

- Az attól függ, hogy mit kezelünk, hányszor kell és mennyi ideig tart.

Na, itt már lehet látni a fején, hogy egyáltalán nem is érdekli a masszázs, csak hát mégse csaphat bele egyből a lecsóba. Ezután kis hallgatás, mert hát ugye elfogytak az értelmes kérdések, motoszkál egy kicsit még a tesztoszteron a fecskében, úgyhogy előbújik az állat:
- szokott olyan lenni, hogy valakinek feláll a farka masszírozás közben? És happy finish van?

Odamentem hozzá és belevigyorogtam az arcába.
Mondtam neki, hogy az ő esetében biztos nem lenne ilyen probléma, mert nem úgy fest, mint akinek képes még felállni a farka, happy finishként pedig egy viagra általi szívmegállást javasolnék neki, az igazán személyre szóló lenne Magnum bácsinak.

Természetesen ezek után még én lettem lekurvázva, meg mit képzelek én magamról, meg mi ez a Magnum? Igen.
A mai világban nincsenek ehhez szoktatva a férfiak, a kurvák miatt odáig jutottunk, hogy még nekik áll feljebb, holott miféle tolakodó gusztustalan kérdés ez?

Vagy mi lenne a megoldás?

Tudom!

Egyszerűen nem válaszolni egy ilyen embernek.

Nem minden nap vagyok én sem ennyire karakán.

Van úgy, hogy inkább hallgatok, hogy mi a szakmám, előre elkerülve minden hülye kérdést és férfi reakciót.

De néha annyira jól esik letörni a szarvát egy-egy ilyen bunkó Magnumnak, már csak azért is, mert baromi sokat tanultam és izzadtam (nem szex közben), hogy idáig jutottam és CSAKAZÉRTIS BÜSZKE VAGYOK ÉS LESZEK A MASSZŐR SZAKMÁRA.

Tarthat felőlem a világ bármerre, lehet akármennyi ilyen bunkó vén kéjenc, mindegyiknek az arcába fogom mondani a fájó igazat, ha ők bunkók, én még bunkóbb leszek velük, úgy tűnik így lehet túl élni ezt a ’hanyatlást’, amiben már nyakig benne van az emberiség.

Továbbra is szeretettel, becsülettel, odaadással fogom masszírozni a vendégeimet, örülök, hogy ezt az utat választottam, és nem utolsó sorban büszke vagyok magamra, hogy dekoratív külsőm ellenére szexmentesen is megállom a helyem ebben a szakmában.

A trolloknak és Magnumoknak pedig ezúton üzenem: jegyezzék meg: mindenki számára eljő az idő, amikor alig várja majd, hogy egy IGAZI MASSZŐR kezei közé kerüljön, ki megszabadítja kínzó fájdalmaitól. Tessék megbecsülni azokat a masszőzöknek is, akik ’csak’ masszíroznak mindenféle faszverés nélkül. Magnum pedig fésülje meg a bajszát, foglalkozzon az unokáival, vagy menjen el egy kurvához egy viagrával a nyelve alatt, ahelyett, hogy idegen nőket kóstolgat a fürdőkben.