Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

masszázsblog

Mit beszélnek a masszázsról érintettek és kívülállók?
masszőzök, masszőrök és a vendégeik gyógy- és érzéki masszázsról, őszintén!

masszázsblog

Megalázták a masszázspadon? Nem azt kapta, amiben megállapodtak? Problémás a vendég, a főnök vagy a kolléga? Meggyógyult egy masszázsszalonban, vagy csak enyhültek a panaszai?

írja meg itt!

Levelét várjuk a masszazsblog kukac indamail pont hu címen.
A blog nyitott, személyes adatok kivételével jöhet bármi!

tartalomjegyzék

megnézné a posztok listáját?

kattintson ide!

Újévi jónimasszázs 18+

2012.01.02. 20:03 masszazsblog

Rég indult ilyen jól az év.
Nem hallgattuk meg a köztársasági elnök beszédét, nem durrogtattunk, nem is ittunk, hanem megbeszéltük, hogy lesz egy jónimasszázs.
Jóni a női nemi szerv, vagyis a pina neve.
Szanszkritül.
Vagy urduul, pontosan nem tudom, de majd a Besenyő Pista bácsit megkérdezem. Onyikábogya.

Elolvastam a neten, mit írnak arról, hogy jóni masszázs.
Aztán úgy döntöttem, hogy nem érdekel, mert eléggé életszerűtlen volt, szerintem aki leírta, az még nem látott nőt közelről. Vagy látott, de nem meztelenül.
Vagy ha igen, akkor pelenkát cserélt rajta.

Én a páromat részeltettem jónimasszázsban, ahogy előre megbeszéltük.
Meztelenre vetkőztünk mindketten.
A párom annyira, hogy a korábban szépen fazonírozott punciját teljesen lecsupaszította.

Én törökülésben az ágyra ültem, ő hanyatt feküdt elém. A feneke a lábaimon volt.
Kérdeztem, hogy nem-e nyomom.
Persze ez nem igaz, soha nem fogalmazok jónimasszázs előtt ilyen türhő módon.
Egészen pontosan azt kérdeztem tőle: nem nyomlak, Drága?
Azt mondta, sajnos nem - és nagyon huncutul nézett,

A tankönyv szerint a szemébe kellett volna nézem egy szemkontaktustot, de nem tudtam, mert lehunyta. Beszélgetnünk is kellett volna, hogy jelezze, milyen neki, de erre sem volt szükség, mert a sóhajaival teljesen kifejezte, mit érez. Úgy láttam és hallottam, tetszett neki, amit csináltam.
Nem kicsit, nagyon!

Tehát ott feküdt előttem a párom és én néztem az ő csodálatos kis puncikáját, ami annyi közös örömünk forrása volt már.
Összedörzsöltem a tenyereimet, hogy jól felmelegedjenek és kitárt ujakkal ráterítettem őket az Édes hasára. Mozdulatlan maradtam, amíg a kezem össze nem melegedett a testtel.
Lassan elkezdtem mozgatni a tenyeremet, finom, először apró, majd egyre nagyobb köröket masszírozva a csodás hasra. Megint eszembe jutott a tankönyvben olvasott szemkontaktus meg a beszélgetés, de ettől már messze voltunk, mint Damu Roland a lovagiasságtól: szerelmem csukott szemmel élvezte a pillanatot és a mellkasa hullámzott egyre jobban - pedig még nem voltunk sehol.
Kezem először csak érintette a szeméremdombot, aztán meg-megpihent rajta. Bal tenyerem aljával finoman megnyomtam, miközben a jobb kezem a hasat és a medencecsont környékét simogatta, két nyolcast rajzolva rá, aminek a teteje összeért.
Nem siettünk sehova és az idő megállt.
Vigyáztam, hogy ezt a mozdulatsort csak addig ismételgessem, amíg nem válik unalmassá egyikünk számára sem. Amikor úgy éreztem, hogy váltani kell, akkor a két kezem újból szinkronmozgásba kezdett és egy fél starkingalmát, vagy inkább egy Valentin napi szívet rajzolgattam az előttem fekvő csípőre, először a punci felett lehelletfinoman áthaladva, majd a két hüvelykujjammal egyre határozottabban érintve.
Láttam, éreztem, hogy ez jó.
A masszázs tempója és az intenzitása is.
A kedves fel-felsóhajtott és olykor a hasizma is aprókat rándult, amitől a mellei is meg-megrebbentek, amire bennem is megindult az ágaskodás, de fegyelmeztem magam, nehogy szeretkezésbe torkolljon a jónimasszázs.
Ez most csak róla szól!

Szűkíteni kezdtem a köröket és a jónira kezdtem koncentrálni.
A legfontosabb az volt, hogy ne kapkodjak el semmit, ne érintsem az érzékenyebb részeket, csak amikor már nagyon kívánja.
Az ágyékát vettem célba és olyan érintéssel simogattam, amikor a kezem épp csak hozzáér a bőréhez, szinte csak a pihéket rendezgeti.
Szelíden, szeretettel bűvöltem a csípőtájékát, kivárva azt a pillanatot, amikor megmozdította a lábait.
Egyszer csak igen, szélesebbre tárta a kaput!

Még mindig csak nagyon lágyan a hüvelykujjam begyével a nagyajkakat kezdtem simogatni. Alulról felfelé, majd az ágyékban vissza, lefelé, majd elölről, miközben a többi ujjam széttárva a csípőn pihent, de olykor megmozdítottam és leírtam egy-egy kisebb kört, hogy a mozdulataim ne a puncira korlátozódjanak. A felfelé mozdulatokat tettem határozottabbá és a felső harmadban már egy kicsit meg is nyomtam, emlékezve egy keleti masszázstanfolyam anyagára, amiben volt egy olyan elem, hogy tárd fel a sárkány kapuját. Sárkány szerencsére nem volt a közelben, csak a párom és én az ő legbecsesebb szervének a feltárását végeztem éppen, amikor elbújtak és megcsillantak a kisajkak.
Először csak egészen véletlenül, a mutatóujjam körmének oldalával érintettem őket, fő a fokozatosság és kizárt a hűbelebaromkodás.
A nő érzékeny dolog és ha előveszem a legcizelláltabb érzéseimet és a kezeimmel a pillangó rebbenéseit akarom utánozni, még lehet hogy akkor is túl durva vagyok - legalábbis az elején, én pedig úgy tapasztaltam, hogy a nő számára a fokozatosság az igazán izgalmas, minél lassabban és minél több átmenettel jutunk el A-ból B-be, annál élvezetesebb a séta.

A finom érzékiség jegyében hagytam a kezemet meg-megpihenni, közben figyeltem az Édes légzését.
Amikor múlni látszott a felfokozottság, egy kicsit csitult, akkor mozdultam ismét. Előbújtak a kisajkak és én gyengéden ezeket vettem kezelésbe. A hüvelykujjam és a mutatóujjam közé fogtam, alulról simítottam fölfelé, majd a mutatóujjaimmal lefelé finoman meg-meghúztam. A Kedves ekkor felemelte az egyik lábát és olyan alig hallható nyögés hagyta el a száját, mint amikor valaki valami nehéz tárgyat rak fel a szekrény tetejére. A vállamra tettem a felemelt lábacskát és az arcomat a talpához dörgöltem.
Ekkor kicsit hunyorogva rámnézett, mint akinek akkor esik le, hogy hol van.
Kaptam egy elbűvölő mosolyt én pedig pedig boldogan folytattam a jónimasszázst, mert mindig jólesik a párom mosolya.

A szakirodalom olajat és/vagy síkosítót ír elő, itt nekünk valahogy egyik sem hiányzott.
Lehet alhasat cirikálni kenőanyag nélkül is, a legtöbb jóni meg szakértő hozzáállás esetén sikamlós magától is.
Ebből az következik, hogy szakértően álltam, vagy ezesetben ültem hozzá.
Megint fegyelmeznem kellett magamat, mert a síkos punci nekem mindennél erősebb ajzószer és megint sikerült csak a feladatra koncentrálni.
Két ujjal, méghozzá a bal kezem mutató- és a jobb kezem hüvelykujjával folytattam.
Előbbit a kisajkak belső élén járattam fel és le, utóbbival megkörnyékeztem a csiklót.

Szerelmetes párom már az első vízszintes élményünk közben megmutatta, hogy szereti a clitoris érintését. Ez több okból is fontos volt a számomra, sőt, mindkettőnk számára, mert így biztosan elkerültük a reklámokban fetisizált tisztább, szárazabb érzést és legalább 78%-kal jobb lett a közérzetünk. Párom azon kevés nőneműek egyike, aki bámulatos szexuális kultúrával rendelkezik és nem nagyon beszél a dologról, hanem csinálja és nem is akárhogyan.
Nem találkoztam két egyforma csiklóval és és olyan technikával sem, amit a legtöbb nő szeret, annyira más a lányok hozzáállása. Van aki nem is szereti a direkt a csiklójára irányuló mozdulatokat, van, akivel nagyon lágyan kell bánni és van aki a határozottabb ingereket élvezi.
A párom az enyhe nyomást - és a hüvelykujjamtól ezt kapta, amit persze megvariáltam egy kis körözéssel az érzékeny pont körül.
A két kezem annyira eltérő, de ritmikus mozgást végzett, hogy egy pillanatra még az az iskolás ügyességi kihívás is eszembe jutott, amikor az egyik kéz a hasra rajzol köröket, a másik a fejtetőt paskolgatja: nos nem árt gyakorolni, mert a női nemi szerv meghálálja a kétféle mozgást.

Eljött az a pillanat, amikor az egyik ujjam - még mindig nem tudom, pontosan hogy történt - elkezdett befelé kívánkozni.
Vagy csúszni.
Vagy valami furcsa vákuum szívta-húzta befelé.

Megint leszállt a vér az agyamból és szinte ösztönösen csináltam mindent.
Finom köröket rajzoltam a barlang belső falára, aztán beugrottak az altamirai falfestmények és ezeket próbáltam utánozni: bölény, vadászjelenet, a háttérben nagy hegyek.
Amikor megint tudtam gondolkodni, egy régi kínai mondás jutott az eszembe, ami valahogy úgy szól, hogy ha a középső ujjad a punciban, a hüvelykujjad a csiklón és a kisujjad az ánusz körül van, akkor a világegyetem legnagyobb titkát tartod a kezedben.
Örültem ám ennek a titoknak nagyon, és örömömben bedobtam még két technikát.

A bal kezem hüvelyk és mutatóujja közé csippentettem mindent, ami a csikló és a punci belső fala között volt és finoman, érzéssel masszírozgattam, közben a jobb kezemmel a medencecsont belső oldalát simogattam. Egyszer egy nőgyógyász azt mondta, hogy a petefészek is erogén zónává válik és az említett terület finom, de határozott masszázsával lehet rá hatni. Azt hiszem, nekem most sikerült ez is.

Pontosan tudtam, mikor kellett abbahagynom a jóni masszázsát, odafeküdni a párom mellé, szorosan magamhoz ölelni és megcsókolni. Még aludtunk is egy kicsit és arra ébredtünk, hogy Kusturica Macskajaja megy a tévében - addig megszűnt körülöttünk a világ, jó darabig még a petárdázást sem hallottuk, pedig ment ám rendesen a durrogás.

Kivételes élmény volt ezt a masszázst végigcsinálni és szokatlan módon szeretni valakit és örömet szerezni Neki.
Örömmel írtam meg mindezt, hogy legyen mire emlékezni öreg napjaimban, meg hogy a férfitársaim új fogásokkal színesíthessék az együttlétüket a nagy Ővel.

 


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vernarancs 2012.01.03. 11:51:27

Akkor a pettinget mar masszazsnak hivjak?

barumka 2012.01.03. 12:03:19

kamu kamu kamu. Először azt írja az álmodozó,
"Elolvastam a neten, mit írnak arról, hogy jónimasszázs."
majd pedig ezt állította:
"Kérdeztem, hogy nem-e nyomom.
Persze ez nem igaz, soha nem fogalmazok jónimasszázs előtt ilyen paraszt módon."
Szóval legközelebb ha kedves ratyi postoló, vagy dugásra vágyó, de csajjal még soha nem próbáló postoló füllenteni akar, mert ettől jön izgalomba, akkor figyeljen oda mit ír.

Sólyom Tomi 2012.01.03. 12:18:59

@vernarancs: Petting asszem svédül. Szanszkritül meg úgy látszik, masszázs. Magyarul egyszerűen csak ujjazás ;)

Walter_Dornberger 2012.01.03. 12:21:52

egyszerű kamu pornónovella, töltelékposzt, reszli stb.

Dr. jegeket_bérleteket 2012.01.03. 12:33:09

Szimpatikusan indul, bár a "nem-e nyomom" poénkodás nélkül jobb lenne.

Gutowsky 2012.01.03. 12:44:40

Abba kéne hagyni a Romana olvasást...

stonefort 2012.01.03. 12:52:00

Ha megkérdeznénk a sok itt hozzászóló bunkó barátnőjét/felségét, biztosan azt mondanák, hogy nem volt még ilyen élményük.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2012.01.03. 12:52:59

Primitiv tortenet egy primitiv embertol.

Nevem Earl 2012.01.03. 13:14:35

Trollocskák, tényleg ilyen egy valódi jóni-masszázs. Aki pettingnek, rosszabb esetben kamunak nevezik a posztot, azok térjenek bátran vissza a szombat délutáni bláz és a Népsport utáni terülj-terülj-asszonykám nevű maszatoláshoz.

Sólyom Tomi 2012.01.03. 13:37:02

@Nevem Earl: Hívhatod, ahogy akarod, attól még az ujjazás nem lesz más, mint ujjazás.

Persze értjük mi a poént, hogy ahogyan a posztoló egy évben egyszer próbálja megujjazni tisztességesen a nőjét (kíváncsian várjuk a folytatást, hogy sikerül-e), ugyanúgy a kurvák, akikhez jár a nője mellett, gyatrán rángatják a bránert. Ezért is kell Művésznőnek avagy Masszőrnek nevezni, aki rendesen ki tudja verni a faszt.

Egyébként az "ujjazás" és "jónimasszázs" szavak szoros etimológiai kapcsolata a magyar-szanszrkit-urdu rokonság újabb bizonyítéka is egyben, amiért külön hála ezért a posztért.

Sólyom Tomi 2012.01.03. 13:38:32

@stonefort: Én megkérdeztem az enyémet, és tényleg soha nem ujjazott senkit meg netes "masszázstippek" alapján.

yeahbaby 2012.01.03. 13:38:41

A retkes kurva anyjáért teszi az index címoldalra ezt a szart.

Apollo440 2012.01.03. 14:31:28

édes jó anyám, micsoda ostoba történet....annyira izgató, mint egy parlamenti közvetítés.

Peetee 2012.01.03. 15:03:09

Akkor az, aki csak piciket lök szex közben a párján, az pénisszel jónimasszázsol, nem is szeretkezik valójában?
Akkora marhaságot régen hallottam; nem kell ahhoz se jóni, se póni, se trombita, hogy örömet okozzak a kedvesemnek egy alapos masszázzsal, csupán 1 dolgot kell tisztázni előtte: Ez most rólad szól kedvesem!
Ennyi.

2012.01.03. 15:17:15

"Ez most csak róla szól!"
Aki ilyet leír az egy ostoba macsóista fajankó, akinek fogalma sincs a nő működéséről.
Nem tudja, hogy a nőt az hoz lázba ha érzi a férfin a szenvedélyet, hogy akarja őt megdugni. Mi az hogy csak róla szól !!?? egy szerelmespár egymás karjaiban teljesedik ki, nem pedig egyik nap az enyém, másik a tied játékot játszanak. Baromság.

Nevem Earl 2012.01.03. 15:37:02

@Sólyom Tomi: Tekints magadénak egy virtuális vállveregetést a széleslátókörűségedért.

Sólyom Tomi 2012.01.03. 16:47:47

@Nevem Earl: Tessél csak a magadét veregetni, ha kérhetem. Nem bántásból mondom, de a nyelvhasználati szokásaid alapján már gyanakodva kezelem a testi érintkezésre vonatkozó megjegyzéseidet.

polly graph 2012.01.03. 16:52:02

Hát erre mondják, hogy jobb lett volna, ha megkímélsz minket a részletektől.

Kérdezheti bárki, hogy mi a francnak jöttem ide, ha játszom itt a prűdet?

Azért, mert én is unom, hogy egy hírportálnak látszó valamin rendszeresen bejelentkezik ez a masszázsnak nevezett blog.

Ez nem ide való, egyetlen valamire való hírportál vagy online újság nem keveri a szezont a fazonnal, a híreket a jónikkal.

Ha "stílszerű" akarok lenni: húzz a picsába.

Bobita 2012.01.03. 17:10:00

Mennyi primitiv, magatol eltelt kocsog, hat ez nem igaz, aki mind azt hiszi kurvara tudja a frankot...
es valoszinuleg mennyi szarul nyalo es kefelo faszi...ez meg sokkal nagyobb katasztrofa...
a cikk jo, es egyebkent teljesen eletszeru,de hat igen, aki meg nem latott ilyet....vagy nem figyelt soha a nore...

Sólyom Tomi 2012.01.03. 17:21:34

@Bobita: Az egyetlen kommentelő, aki figyel a nőkre, természetesen éppen Kegyed.

Azonban ki kell ábrándítsam: itt már számtalanszor megkapták a primitív, magától eltelt, köcsög kommentelők, hogy a posztok nem nyalásról, kefélésről, és pláne nem szexről szólnak, hanem erotikus masszázsról, aminek a szexhez az ég világon semmi köze nincs. Stílszerűen úgy is mondhatnám, hogy feldughatja magának a nyalási tudományát.

Csak azért mondom, hogy Kegyed is tanuljon ma valamit a többi primitív, magától eltelt köcsög között.

Slipping_Beauty 2012.01.03. 17:26:38

Szerintem jókat ír. Amúgy meg ez biztos nem ujjazás, mert benne se volt az ujja a nőben.

Advanced Flight 2012.01.03. 17:29:24

Hát ha a pasim elkezdene így pilinckázni rajtam, az kurvaisten, hogy lerúgnám a fejét. A jó szex az bizony baszás: heves, vad, hangos és egy kicsit durva.

Sose értettem, hogy az ilyen molyolástól ki a fene tud izgalomba jönni?

soproni1 2012.01.03. 17:38:19

Ez izgalmas volt, mint egy country fesztivál !

Sólyom Tomi 2012.01.03. 17:40:24

@soproni1: Most miért tetszik ezt mondani, én kive.... megmasszíroztam magam közben!

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2012.01.03. 18:21:50

@Advanced Flight: A jó szex 3 percig tart! Ebből 2,5 perc a vetkőzés.

NoraBaker 2012.01.03. 18:29:30

én már nagyon várom a folytatást......akár ma is kész lennék rá :-D

2012.01.03. 18:33:49

tankönyv? tanfolyam? egek!

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2012.01.03. 18:34:08

ez valami új módi, hogy a nőnek is jó?

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2012.01.03. 19:16:42

@Peetee: "nem kell ahhoz se jóni, se póni, se trombita, hogy örömet okozzak a kedvesemnek"

nekem mindhárom kell, mit csinálok rosszul?!?

Logan Grimnar 2012.01.03. 21:02:08

ezt a posztot egy nő írta - férfi nem tudna ilyen nyálasan buzis szart írni

powerpuff 2012.01.03. 21:19:26

@Advanced Flight:
"A jó szex az bizony baszás" Kinek-kinek ízlése szerint. Szerintem inkább "A jó szex az bizony baszás is lehet."
Kérdésedre a válasz: Pl. én tudok. És szerintem még egy csomóan.

Kulics: Te meg ne gondold azt hogy az összes nő működését ismered, csak azért, mert Te is az vagy. Az hogy a szerelmespár egymás karjaiban teljesedik ki, az szerintem is igaz, de ez miért zárná ki hogy bármelyikük örömmel adjon/fogadjon valamit, úgy hogy ezt nem követi szó szerinti dugás? Azért mert Te nem tudod elképzelni? Bármennyire is meglepő, egy szexuálisan jól működő kapcsolatba (ez is) belefér, már ha erre mindkét félnek van igénye.
Mondjuk inkább, hogy bizonyos nő(ke)t az IS lázba hoz(hat) ha érzi a férfin a szenvedélyét, meg az is ha hosszan, türelmesen babrálnak rajta.

Bobitával egyetértek. És nem lányregényes, romantikus elképzelésekre alapozok, hanem tapasztalatra.

Gy.k.: csaj vagyok.

Ulquiorra 2012.01.03. 21:55:28

nekem nagyon tetszik a stílus is és a mondanivaló is. nem olvastam végig egyetlen kommentet sem, várom a második részt :)

untermensch (törölt) 2012.01.03. 22:20:42

@Nevem Earl: te mit osztod itt az észt tulajdonképpen? nem tűnt még fel, hogy vesztes ügy mellé álltál? ez egy ordas primitív blog, csak emiatt folyamatosan címlapos. a legalja kategória. ha a bloggazda erotikus novellák írására adta a fejét, az ő dolga, viszont ezt olyan kegyetlenül bután és tehetségtelenül teszi, hogy sehol máshol nincs esélye publikálásra, csak a saját blogján.

masszőrnő 2012.01.03. 22:30:22

Abszolút életszerű a bejegyzés, tényleg így zajlik, és állati jó érzés. Ráadásul szerintem azért is hitelesebb, mint a szép, de "kamu"-nak tűnő sztorik, mert nem a 100. vendégnek csinálja ilyen beleéléssel, hanem a párjának. A másik meg, hogy persze, lehet végül ujjazásnak nevezni, valóban, de akkor az illető olyan, mint aki nem tudja, mi a különbség a talponállónál és az 5*-os szálloda halljában megkapott barackpálinka között. Nem mindenki vágyik egyikre/másikra vagy akár semelyikre, de különbség azért van...

Nevem Earl 2012.01.04. 08:48:22

@untermensch: Azért bátorkodtam megszólalni, mert garantáltan többet tudok erről a világról és általában a masszázsról, mint a kommentelők túlnyomó többsége. Úgy vélem, hitelesebbek a hozzászólásaim is ugyanezen okból kifolyólag. Persze mindenkinek joga van oda kommentelni, ahová akar, de sosem értettem, hogy pusztán a trollkodás kedvéért miért ragad valaki klaviatúrát. Az emberi szűklátókörűség pedig mindig felháborított.

Másik kérdés, hogy miért index-címlapos a blog olyan gyakran, erre nem tudok válaszolni, viszont nem is teszek úgy, mintha tudnék.

Damáz Bodizsár 2012.01.04. 10:00:09

@Sólyom Tomi: Amikor a butaság seggbe töcskölte az agresszivitást, abból születhettél te. Az már csak a kommentolvasó mazochisták pechje, hogy mindehhez még szorgalmas is vagy.
Sokkal többet írsz, mint amennyit a büfizéseid apropóját adó egyszerű mondatok megértésére fordítasz, de ne légy elkeseredve, sokan az ilyen dumáknak sokkal jobban örülnek, mint a posztoknak.

Sólyom Tomi 2012.01.04. 10:45:05

@masszőrnő: Vagy csak szimplán valakik megszokták, hogy az ujjazás nem feltétlenül arról szól, hogy beakasztom a körmömet a méhszájába, és addig reszelek, amíg kiveri, és ezért nem lepi meg őket, hogy uramatyám, ezt így is lehet?

@Damáz Bodizsár: Mindig azt hittem, ezek kamu szövegek, de most már látom: a magafajta szokta írogatni a tanácsadóknak, hogy seggbekúrt a pasim, teherbe eshetek-e. A mazochistáknak egyébként definíció szerint nem pech, ha basztatják őket - legalább a saját kommentjét megpróbálhatta volna értelmezni, ha már megértésről tetszik papolni.

Damáz Bodizsár 2012.01.04. 11:57:36

@Sólyom Tomi: azt hiszem, reménytelen. Ezt sem értetted, pedig igyekeztem nagyon egyszerűen fogalmazni.
Írjál még, élvezem! :-)

Sólyom Tomi 2012.01.04. 12:00:26

@Damáz Bodizsár: Lassan fény derül arra, hogy miről szól az erotikus masszázs. Nem kell kurválkodnom, mégis élvezed. Vazze, erotikus masszőr vagyok!

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2012.01.06. 22:35:25

@Nevem Earl: "de sosem értettem, hogy pusztán a trollkodás kedvéért miért ragad valaki klaviatúrát."

nem is értheted, mert egy merev, hülye pöcs vagy.

Nevem Earl 2012.01.07. 22:01:48

@trolololol: Köszönöm, leülhetsz. És írj be magadnak egy kibaszott nagy egyest. Te fasz.

Damáz Bodizsár 2012.01.10. 14:35:11

@Sólyom Tomi: szerintem meg csak egy kis egyszerű hülyegyerek, abból is az ártalmatlan fajta.

Sólyom Tomi 2012.01.10. 16:53:54

@Damáz Bodizsár: Ezen a válaszon gondolkodtál napokig?

farvik 2012.03.13. 16:15:42

mennyi otromba alak... egy kulturáltabb (de nem perverz) keleti, mondjuk japán, ha olvasná ezt a cikket, bólogatna, ha a hozzászólásokat is elolvasná, egy életre elmenne a kedve a magyar "KULTÚRÁTÓL"