Senki nem jár masszázsra?

Merthogy ugye járvány van, vagy micsoda?

masszázs és covid

massage-covid.jpgVolt néhány hét, amíg a kormány egyszerűen megtiltotta a személyi szolgáltatásokat, be kellett zárniuk a fodrászatoknak, kozmetikáknak, masszázsszalonoknak, konditermeknek, hogy csak néhányat említsünk. Volt aki kifejezetten ellenezte a masszázs szolgáltatást a pandémia idején.

járt nálad fertőzött vendég?

Igen, volt ám víruspánik rendesen, különösen amikor az egyik masszőrhölgy kókadozó vendége másnapra belázasodott. Vannak akik abbahagyták a szolgáltatást, mások sokkal de sokkal óvatosabbak és fokozott higiéniával üzemelnek.

Figyelmeztetés, büntetés és bezárás

Márciusban végigfutott a masszőrök berkeiben a figyelmeztetés, hogy vigyázat, valamelyik hatóság ellenőrzi a masszázshirdetőket. Szokatlan hangulatú telefonhívások érkeznek ismeretlen számokról, kivétel nélkül a nyitva tartás felől érdeklődve és bizony volt, aki csúnyán ráfázott, hogy a tiltás idején is fogadta a vendégeket. Volt akit csak figyelmeztettek, de hallottunk büntetésekről is.

Eltűntek a vendégek a masszázsszalonokból:

Nem, nem tűntek el, csak sokkal kevesebben maradtak. A korlátozás idején ugye minden masszőr zárva volt (ja, nem!) - utána viszont a legtöbb helyen, masszőröknél, masszőzöknél, masszázs szalonokban a forgalom a harmadára esett vissza.

Talán majd május közepétől...