Masszőrök pánikban

Erotikus masszázs.

A masszázsok egyik sajátos formája, ami - bármennyire is prüszkölnek miatta egyesek és kettesek - akkor is masszázs, ha a szolgáltatónak épp nincs oklevele.

Az erotikus masszázs hálás téma a bulvármédiában, ugyanis a sajtó igénytelenebb szereplői bármikor szívesen tesznek közzé egy kis cöcögéssel egybekötött leleplezést, miszerint az erotikus masszázs tulajdonképpen nem más, mint a prostitúció egyik gusztustalan ágazata, ami ráadásul sokkal rosszabb, mint a nyílt kurválkodás, ugyanis ártatlan gyerekek is belebotlanak a masszázshirdetésekbe és riadtan nézik a hiányos öltözetű néniket, amitől megreked a kis személyiségük fejlődése és később emiatt fognak drogozni, erőszakoskodni, lopni, csalni, hazudni, ezért nem járnak majd templomba, bogarak, macskákat, később pedagógusokat kínoznak, nem akarnak tanulni, elhelyezkedni és kihagyják a kötelező tüdőszűrést is.

 

A "hivatalos" masszázsszakma is kétségbe van esve!

Most már biztos, hogy nem a gazdasági válság miatt csappant meg a forgalmuk, nem is azért, mert sok kollégájuk hölgyek és urak zaklatásával, meg lelkiismeretlen, borravalóra hajtó munkavégzéssel, esetleg kuruzslásba hajló természetgyógyászkodással járatja le az egész szakmát, folyamatosan.
Nem is az olykor egekbe emelt árak és a szakképzett gyógymasszőrök helyett riadt tanulókat alkalmazó wellneszek és elfuserált, szánalmas rendezvények rongálják a masszázs és a szakma jóhírét!
Nem!
Az emberek azért mennek egyre kevebbszer gyógymasszázsra, mert a bugyis lányok elszipkázzák előlük a vendéget!
Ez nem vicc, tényleg vannak okleveles szakik, ezt így gondolják és ahelyett hogy a saját megjelenésüket igyekeznének javítani, az energiáikat inkább az erotikus szolgáltatást nyújtók támadásába fektetik.

Sokkal alattomosabb veszélyforrás a beteg emberre, amikor ártatlanul bejelentkezik egy gyógyító masszázsra és ahelyett hogy kimasszíroznák a vesekövét vagy a nyirokrákját, teljesen váratlanul agresszív, félmeztelen nők között találja magát, letépődik róla a gatya és fenyegető csöcslóbálás közepette a farka kezd ráncigálódni, mely nemes tag gazdija persze pisszenni sem rémületében.

Kókadt Ernő nyugdíjas gázóraleolvasó is így járt és azóta guggolva pisil, szegény.
A felesége értetlenül áll az öregúr hirtelen halmazállapot-változása előtt, hiszen Ernő bácsi neki nem dicsekedett el a sajátos kalanddal, a Mónika show is megszűnt, tehát már semmi lehetőség sem maradt a vallomástételre.

Ilyen és hasonló károkat okoz tehát az a csúnya erotikus masszázs.

Szóval százszor gondoljátok meg, proletárok és javuljatok meg már ma, de legkésőbb holnap!

 

****

Ez az írás először 2010 április 3-án jelent meg a masszázsblogon, ma a wayback machine szolgáltatás segítségével előbányásztuk a süllyesztőből   

 

(sz55)