Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

masszázsblog

2023.nov.16.
Írta: masszázsblog Szólj hozzá!

Masszőrök pánikban

Erotikus masszázs.

A masszázsok egyik sajátos formája, ami - bármennyire is prüszkölnek miatta egyesek és kettesek - akkor is masszázs, ha a szolgáltatónak épp nincs oklevele.

Az erotikus masszázs hálás téma a bulvármédiában, ugyanis a sajtó igénytelenebb szereplői bármikor szívesen tesznek közzé egy kis cöcögéssel egybekötött leleplezést, miszerint az erotikus masszázs tulajdonképpen nem más, mint a prostitúció egyik gusztustalan ágazata, ami ráadásul sokkal rosszabb, mint a nyílt kurválkodás, ugyanis ártatlan gyerekek is belebotlanak a masszázshirdetésekbe és riadtan nézik a hiányos öltözetű néniket, amitől megreked a kis személyiségük fejlődése és később emiatt fognak drogozni, erőszakoskodni, lopni, csalni, hazudni, ezért nem járnak majd templomba, bogarak, macskákat, később pedagógusokat kínoznak, nem akarnak tanulni, elhelyezkedni és kihagyják a kötelező tüdőszűrést is.

 

A "hivatalos" masszázsszakma is kétségbe van esve!

Most már biztos, hogy nem a gazdasági válság miatt csappant meg a forgalmuk, nem is azért, mert sok kollégájuk hölgyek és urak zaklatásával, meg lelkiismeretlen, borravalóra hajtó munkavégzéssel, esetleg kuruzslásba hajló természetgyógyászkodással járatja le az egész szakmát, folyamatosan.
Nem is az olykor egekbe emelt árak és a szakképzett gyógymasszőrök helyett riadt tanulókat alkalmazó wellneszek és elfuserált, szánalmas rendezvények rongálják a masszázs és a szakma jóhírét!
Nem!
Az emberek azért mennek egyre kevebbszer gyógymasszázsra, mert a bugyis lányok elszipkázzák előlük a vendéget!
Ez nem vicc, tényleg vannak okleveles szakik, ezt így gondolják és ahelyett hogy a saját megjelenésüket igyekeznének javítani, az energiáikat inkább az erotikus szolgáltatást nyújtók támadásába fektetik.

Sokkal alattomosabb veszélyforrás a beteg emberre, amikor ártatlanul bejelentkezik egy gyógyító masszázsra és ahelyett hogy kimasszíroznák a vesekövét vagy a nyirokrákját, teljesen váratlanul agresszív, félmeztelen nők között találja magát, letépődik róla a gatya és fenyegető csöcslóbálás közepette a farka kezd ráncigálódni, mely nemes tag gazdija persze pisszenni sem rémületében.

Kókadt Ernő nyugdíjas gázóraleolvasó is így járt és azóta guggolva pisil, szegény.
A felesége értetlenül áll az öregúr hirtelen halmazállapot-változása előtt, hiszen Ernő bácsi neki nem dicsekedett el a sajátos kalanddal, a Mónika show is megszűnt, tehát már semmi lehetőség sem maradt a vallomástételre.

Ilyen és hasonló károkat okoz tehát az a csúnya erotikus masszázs.

Szóval százszor gondoljátok meg, proletárok és javuljatok meg már ma, de legkésőbb holnap!

 

****

Ez az írás először 2010 április 3-án jelent meg a masszázsblogon, ma a wayback machine szolgáltatás segítségével előbányásztuk a süllyesztőből   

 

(sz55)

Abszurd négykezes masszázs

13 éve írtuk:


Vica és Verza négykezese

Sosemvolt masszázs a XIII. kerület angyalföldi részén, a sztoriban felbukkan Indiana Jones, Németh Sándor a Hit Gyülekezetéből, Rékuc, egy állítólag Svédországban élő állítólag erdélyi bloggerhölgy, aki anno külön posztot szentelt annak, mennyire utálja a masszázsblogot és mennyire irigyli az olvasottságát, továbbá Bukowski , a félnótás törzskommentelő, akiről egyszer kiderült, hogy munka nélküli pilóta...

Jó szórakozást! :-)

Senki nem jár masszázsra?

Merthogy ugye járvány van, vagy micsoda?

masszázs és covid

massage-covid.jpgVolt néhány hét, amíg a kormány egyszerűen megtiltotta a személyi szolgáltatásokat, be kellett zárniuk a fodrászatoknak, kozmetikáknak, masszázsszalonoknak, konditermeknek, hogy csak néhányat említsünk. Volt aki kifejezetten ellenezte a masszázs szolgáltatást a pandémia idején.

járt nálad fertőzött vendég?

Igen, volt ám víruspánik rendesen, különösen amikor az egyik masszőrhölgy kókadozó vendége másnapra belázasodott. Vannak akik abbahagyták a szolgáltatást, mások sokkal de sokkal óvatosabbak és fokozott higiéniával üzemelnek.

Figyelmeztetés, büntetés és bezárás

Márciusban végigfutott a masszőrök berkeiben a figyelmeztetés, hogy vigyázat, valamelyik hatóság ellenőrzi a masszázshirdetőket. Szokatlan hangulatú telefonhívások érkeznek ismeretlen számokról, kivétel nélkül a nyitva tartás felől érdeklődve és bizony volt, aki csúnyán ráfázott, hogy a tiltás idején is fogadta a vendégeket. Volt akit csak figyelmeztettek, de hallottunk büntetésekről is.

Eltűntek a vendégek a masszázsszalonokból:

Nem, nem tűntek el, csak sokkal kevesebben maradtak. A korlátozás idején ugye minden masszőr zárva volt (ja, nem!) - utána viszont a legtöbb helyen, masszőröknél, masszőzöknél, masszázs szalonokban a forgalom a harmadára esett vissza.

Talán majd május közepétől...

 

Mi volt a Masszázskuckó titka??

Eurocenter a Bécsi úton, egy sok bevásárlóközpont közül.
Voltak egészen jó megnyilvánulásai is.

Ezek közül az egyik,a MASSZÁZSKUCKÓ, sajnos már a múlté, ráadásul úgy tűnt el a süllyesztőben, hogy magával vitt egy fontos titkot is. Olyat, aminek a megfejtéséért sokan sok pénzt adnának.

Volt a férfiruhabolt és utazási iroda közé ékelődött, lefüggönyözött üzletben valami rejtélyes. A megállító táblára ki volt írva minden: tájékoztató, masszázsfajták, árak, telefonszámok, időpontok, csicsás szórólapon el is lehetett vinni ezeket, mégis hosszú idő telt el, mire rászántam magam egy tétova próbálkozásra. Sehol semmilyen információt nem találtam ugyanis a helyről és elképzelésem sem volt, hogy kik és mit művelnek odabenn a függöny mögött.

Tovább

Kinek szolgáltat ez a koszos, vén tyúk?

Talán eltűntek a masszázspiacrólkoszos-furdo.jpg a brutál kategóriába tartozó "szolgáltatók". A netes fogyasztóvédelem hőskorát, azaz azokat az időket idézi Rozzant Kéjenc kolléga 2008 februári írása, amikor még jócskán voltak ilyenek és ez a blog is néven nevezte őket.

Ma már személyiségi jogok meg ilyenek, tehát konkrét adatok nélkül csak a sztori itt.

Lehúzós masszőrlányokról...

Lehet a masszázs jó vagy várakozáson felüli, a túl anyagias szolgáltatólehuzos-lany.jpg egészen biztos nem látja többet a lehúzott vendéget.
Épp ma 10 éve jelent meg a masszázsblogon egy írás Rozzant Kéjenc tollából, ami három lehúzós masszőrhölgyet mutatott be.
A tanulságos írása itt, az eredeti poszt a bőcs kommentekkel  pedig itt.
Jó okulást mindenkinek!

 

Szexmasszázs nem létezik!

Erotikus masszázs, szexmasszázs 18+

címmel jelent meg a masszázsblogon Rozzant Kéjenc posztja 2012 május 19-én és a régi posztot kizárólag az akkori kommentek miatt vesszük elő.

Mert még mindig kérdés hogy mi a fene a szexmasszázs? szexmasszazs-teljes_2.jpg

Egy nagy semmi, nemlétező dolog, mint az örökmozgó, a Loch Ness-i szörny, vagy a démonok, de azért sokat emlegetik mindet. Ha nem hiszed, írd be a szót a gugli képkeresőjébe, csupa baszós képet találsz, mint ez itten-e!

mint Rozzant Kéjenc a szexmasszázst. Itt.

 

 

Unott, szőke picha Angyalföldön

szoke-picsa.jpgMint korábban már nyilvánosságra hoztam, elsősorban egészségügyi szempontok alapján járok masszázsra, de néha úgy gondolom, hogy egy kis erotika is hozzátartozik a szervezet és lélek egészséges egyensúlyához. Most az utóbbi kategóriába tartozó kalandomról tennék említést, ha szabad.


Tovább a teljes cikkhez

TESCO gazdaságos masszázs

TESCO gazdaságos masszázs

Berti bácsi azt mondja, hogy amire rá van írva: TESCO gazdaságos, az valami olcsó, viszont silány terméket jelöl. Hogy a kispénzűek is tudjanak vásárolni.
Ezt a hülye kattintásvadász címet adta a masszázsfigyelő a posztjának, pedig kezet csókolhattak volna az áruházláncnak, amiért szakszerűen leírta a mézes masszázs folyamatát. Ráadásul még önzetlenül is, hiszen a TESCO cikkben szó sincs arról, hogy tessék hozzá megvenni a szar kínai mézeinket.

milyen az a mézes masszázs?

Korábban Rozzant Kéjenc kollég már sápogott e hasábokon, hogy nem bírja a mézes masszázst, de a posztjából hiányzott a korrekt leírás. Más alkalommal, 2012 júniusában is írtunk a mézmasszázsról, de Szerencsére vannak olyan komoly ismeretterjesztő masszázsoldalak, amelyik pótolják e hiányt és akit érdekel, megtudhatja, milyen az a mézes masszázs? És hogy mitől orosz-tibeti?
Az alábbi kép csak illusztráció!

erzeki_masszazs_mezzel.jpg

Ahogy a szőke nő a prosztatamasszázst elképzeli... :-)

Ha van elég pénzed, beiratkozhatsz egy méregdrága tanfolyamra, ahol kapsz egy oklevelet, hogy coach lettél és adhatsz tanácsokat bárkinek bármilyen témában.
Ha van elég bátorságod, indítasz egy videócsatornát a bölcsességeidnek, egy idő után egészen biztosan sokan fognak követni. Ha bődületes baromságokat mondasz, akkor még többen.

a prosztata masszázsa

Egy idő után sajnos a legtöbb férfinak szükségessé válik.
Utálatos dolog, amikor az urológus felhúzza a gumikesztyűt, de ezt lehet jól is csinálni.
Még el is lehet mondani, hogy hogyan.

Nos a szőke nő pont ezt akarta és baromra nem jött össze neki!

prosztata-masszazs.jpg

Hun a kopasz bukszája?

kopasz-fohadnagy.jpgCsalók a masszázsszalonokban

Nem csak tisztességtelen hölgyikék vannak a piacon, hanem olyan "urak" is, akik elfelejtettek beállni a sorba, amikor a becsületet osztották. Az ilyenek szokták nem kifizetni a szolgáltatást, és az ilyenek miatt fordul elő - főleg rosszabb helyeken - hogy előre elkérik a szolgáltatás árát.

A problémás masszőrhölgyekről fórumok sokasága szól, a masszázsinfón viszont nem szarakodnak beszámolósdival, hanem működik egy panaszkönyv és ha valamelyik hirdetőre hihető panasz érkezik, az lekerül az oldalról, inkább előbb, mint később.

Ha átvágós vendég lepi meg a masszőzt, annak is híre megy hamar.
Személyiségi jogok vannak, meg minden, de azért ezeket betartva fel lehet hívni a figyelmet a csalókra.

Pl. így:
a_kopasz_bukszaja.jpg

 

 

Meghívás egy trollnak. Nyilvánosan! :-)

szexplaza.jpg10 éve írtuk.

Pontosabban 10 éve és 3 hónapja.
10 évvel ezelőtt a masszázsblog szerkesztőségét négy állandó, három ismert és jóval több ismeretlen alkalmi szerző alkotta. Voltunk fiúk-lányok vegyesen, időként megbeszéltük, milyen témákban posztolunk, elosztottuk a feladatokat és felkértünk vendégszerzőket is.

Rendszeresen bejött a kötelező beszólás valamelyik nagy formátumú fotelnindzsától: ezt a blogot egy ember írja.

Egyszer úgy döntöttünk, meghívjuk az egyik ilyen okostónit, lássa meg, hogy hány embert nézett egynek. Az persze egyikünknek sem jutott eszébe, hogy ettől bármi is megváltozik, az index  többet nem teszi címlapra a blogot, több vagy kevesebb nézőnk lesz, esetleg bárkinek is megjön az esze - vagy mondjuk egy picit okosabb lesz, de végülis belefért.

Nyilvános meghívás egy trollnak

címmel posztoltunk - és aztán tényleg nem történt semmi.
A troll sem jött el, amin még csak meg sem lepődtünk - más sem változott meg.
Azóta persze szinte minden.

süti beállítások módosítása