A mattyintóhoz

Jánoska!
Vedd úgy hogy ez egy nyílt levél neked és hogy nem haragszom rád.
Haragudhatnék persze, mert rosszindulatú hülyeségeket mantrázol, de nem tehetsz róla.
Tudatlan és tapasztalatlan vagy, ennnyi az egész.
Egész nap ülsz a monitor előtt és egy nap a legizgalmasabb inger a számodra, hogy jön-e a villamoson az ellenőr, vagy milyen volt a kaja a fapadoson.

Szeretném neked elmondani a következőket, hátha okosodsz egy kicsit.

1. a masszőz az nem kurva
A kurva azt jelenti, hogy valaki áruba bocsátja a testét, tehát pénzért dug.
Kurva az is, aki az országút mentén integet, az is aki hirdet és lefexik mindenkivel, meg az is, aki egy jobb élet reményében összeáll egy pasival, akit egyébként nem szeret.
Azok a hölgyek, akiket én látogatok, azok nem szeretkeznek az ügyfelükkel, masszázs közben nem vetkőznek meztelenre és a lompost sem veszik a szájukba, tehát nem kurvák.
Vili?

2. az erotikus masszázs nem szexuális kapcsolat
A szex azt jelenti, hogy két ember kölcsönös örömszerzés céljából nekilát egymásnak.
Az erotikus masszázsban a masszőz csak a kliense számára szerez örömet, ő maga nem vesz részt a dologban.
Igazi nők számára jelent egyfajta élvezetet a saját nőségük megélése, ám ez az élvezet nem szexuális, mint ahogy talán te sem élnél ár orgazmust attól, ha egyszer az életben egy nő vágyakozva nézne rád.
(ne csüggedj, még veled is megeshet, hátha egyszer felfedezi a világ, hogy nézni a monitort ahogy te tudod, nem tudja úgy senki!)

3. tiszteld a kurvákat és a pecéreket!
Szoktam olvasni a gyűlölettel teli fröcsögéseidet, amiben azokat fikázod akiket kurvának tartasz, meg azokat, akik hozzájuk járnak.
Nos szeretném felhívni a figyelmedet néhány fontos dologra:

  • a prostituált is ember, nem a foglalkozása minősíti őt, hanem hogy hogyan csinálja. Bármilyen furcsa, a kurvák között is vannak úrinők, talán több is mint mondjuk a pedagógusok vagy az orvosok között
  • sok ember épp azért vesz igénybe erotikus szolgáltatásokat, hogy el tudja viselni a kiüresedett házasságát, mert még mindig fontosabbnak tartja a családot, mint a saját boldogságát
  • amilyen sokan élnek ebből és amilyen sokan hagynak náluk pénzt, elképzelhető, hogy anyukád nagy titokban ebből tart el titeket, vagy apukád azért van még mindig veletek, mert a rossznéniktől megkapja azt, amit anyukától már rég nem.

 

4. sommás ítélet két mattyintás között
Szóval én azt gondolom, hogy akinek a szexuális élete a monitor előtti farokverésben merül ki, az végképp ne törjön pálcát olyanok  felett, akikről semmit sem tud.
Gyere kommentelni ezután is bátran, ide is meg más oldalakra is, mondd el újra, hogy mennyire haragszol, csak arra kérlek, hogy amikor összeszeded a bátorságodat és a macsóságodat demonstrálandó felhívsz egy masszőrhölgyet, legalább ne jelentkezz be hozzá, mert odamenni úgysem fogsz, viszont elveszed tőlem az időpontot.

Oké? 

Köszi!

 

 


 

2008 szeptember 3.
A bejegyzést a linkblogban kiemelem, hátha néhányan megtalálják azok közül, akiknek a szexuális élete főleg a képernyőre meredve elkövetett matyizásból, a külvilággal történő érintkezés pedig a fórumokon történő megmondásból áll.
A legutóbbi posztomra az egyikük már épp azt ajánlotta, hogy csináljam én is ugyanezt!
jaj, jaj, jajjj!!!!