Jelentés

Rozzant kéjenc kollégánk tegnapi sztorija beállította a csúcsot.
A masszázsblog közel hároméves történetében tegnap volt a legtöbb olvasónk.

A blog.hu számlálója 28.201 új látogatót és 42.129 oldalletöltést jelzett.

A mi független számlálónk szerint a masszázsblognak 29.898 új és 3169 visszatérő, tehát összesen 31.360 látogatója volt, akik 44.527 oldalt néztek meg.

A 66 komment száma és tartalma azoknak ad igazat, akik nem kíváncsiak a hozzászólásokra, ugyanis az olvasók 2 ezrelékének a fájdalma nem mutat semmit, még véletlenül sem tekinthető a poszt visszhangjának.

A hozzászólók nagyobb részének gőze sincs a masszázsról, az erotikáról, a kiegyensúlyozott párkapcsolatról, sőt, sokuk "write-only" üzemmódban működik és azt sem nagyon tudja, miről szól a blog, vagy a poszt, amit neki mindenképp muszáj kommentelnie.
Értékes gondolataik persze szükségesek, szerves részét képezik a masszázsblognak és ki-ki az intelligenciájának megfelelő módon kezeli ezeket.

Téved, aki azt hiszi, hogy a nagyközönség úgy viszonyul a masszázstörténetekhez, ahogy néhány vicsorgó kommentelő és az is tévedésben van, aki a sajátos elképzeléseivel többségben gondolja magát csak azért, mert rajta kívül még ketten írtak valami hasonlót, valami nagyon erkölcsöset, nagyon dühöset és nagyon gyalázkodót.
Minket persze egyáltalán nem zavar az ő tévedésük, Isten tartsa megt őket békében a jó szokásukkal együtt, jöjjenek máskor is és inkább itt adják ki a dühük egy részét, mint máshol! :-)

 

Más.

 

A masszázsblog továbbra is nyitva áll bárki előtt.
Szívesen vesszük a sztorikat, különösen a következő témákban:

ilyen volt a masszázs
ügyfelek érdekes és tanulságos történetei mindenféle szolgáltatókról, beleértve a bugyis lányokat is

meggyógyítottak
amikor egészségügyi problémákat kezeltek masszázzsal

zaklatás
nem úgy alakult a szolgáltatás, ahogy a kliens elképzelte, gyógymasszázst akart, de az intim részeit piszkálták, vagy épp a masszőrrel szemtelenkedett a vendég

átverés
nagyon nem az történt, amiről a hirdetés és a megállapodás szólt, kókler volt a szolgáltató, vagy keményen lehúzta a kuncsaftját

elhelyezkedés
munkalehetőség, kalandok, félreértések a masszázspiacon, masszázsszalon álcázott örömtanyák, masszőzként jelentkező tolvajok
 

 

Ezeket a masszazsblog kukac indamail pont hu címre várjuk, viszont ez a cím csak a sztorik fogadására szolgál, privát levelezést nem folytatunk senkivel, így kár azért írni, hogy adjuk meg x vagy y telefonszámát, ajánljunk ilyen vagy olyan masszőrt, mert ilyet eddig sem csináltunk és ezután sem fogunk.
A masszazslapok.hu minden ilyen irányú igényt kielégít, ott mindenki talál masszőrt, masszőzt, munkát, hirdetési lehetőséget, masszázskelléket, tanfolyamot, blogcímeket, ajánlatot, vagyis bármit, amit masszázs témában keres.

A posztokat amatőrök és profik írják, örömmel üdvözöljük köreinkben a néhány napja külföldről hazatérő hihi kolleginát, továbbá reméljük, hogy sikerül végre rávenni az írásra Béla urat, aki tán egy éve megígérte, megírja nekünk, mit keres a szexuális életében az erotikus szolgáltatás, továbbá ugyancsak régóta szeretnénk alkalmi szerzőnek megnyerni Ildi asszonyt, akit egy hivatásos gyógymasszőr zaklatott, először a masszázspadon, utána még telefonon is.

Végül köszönjük a kitartó érdeklődést, igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.

Tisztelettel:

a masszázsblog szerkesztősége
 

 

 

 

 

Címkék: masszázsblog